001 - Escaperoom aglemeen
Radio Aalsmeer blikt terug op lokaal politiek jaar

Radio Aalsmeer blikt terug op lokaal politiek jaar


Geplaatst op: 8 december 2020

Op woensdag 16 december om 19.00 uur is de laatste uitzending van ‘Radio Aalsmeer Politiek’ in dit kalenderjaar. Erik Kreike en Sem van Hest gaan met het radiopanel terugblikken op een heel bijzonder politiek jaar. En met de programmabegroting van 2021zullen de panelleden ook wel raad weten. Uiteraard wordt ook aandacht besteed aan de laatste raadsvergadering met een verrassende motie. Een gevarieerde afsluiting van de politiek in coronasetting bij Radio Aalsmeer.

Nederlands gezin uit Nepal bij ‘Echt Esther’

Samuel en Hope Visser zijn donderdag 10 december om 19.00 uur te gast bij ‘Echt Esther’. Zij zijn met hun vijf kinderen vorig jaar augustus vertrokken naar Nepal. Wat ze daar doen, dat maakt verschil. Samen met allerlei Nepalese en buitenlandse organisaties creëren ze banen, bieden ze voedselhulp, gezondheidszorg en hulp op andere nodige gebieden. Esther gaat ook spreken over wat Covid 19 heeft aangericht in Nepal. De directe en indirecte gevolgen voor de mensen daar. Heb je een leuke vraag voor Samuel of Hope? Mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.  

'Sem op Zaterdag' geeft voorschot op Kerstmis 

Na het Sinterklaasweekend tijd om de muzikale blik op  de laatste week van 2020 te richten. Was vroeger het Kerstrepertoire beperkt, tegenwoordig is in bijna elk muziekgenre wel wat 'kersterigs' te vinden. Sem is voor zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ in alle genres gedoken om daar een smakelijk voorschot op Kerstmis mee te nemen. Hij kwam tot verrassende ontdekkinkjes en het resultaat is komende zaterdag te beluisteren tussen 10.00 en 12.00 uur. 

Fotograferende operatieassistent in ‘Door de Mangel’

Afgelopen maandag ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ de 306e gast. De veelzijdige Kudelstaarter Ronald Stolwijk omschreef zichzelf als een gezellige organisator die geen nee kan zeggen. Stolwijk groeide op in Kudelstaart en belandde via een vriend op de HES waarna hij de IT in ging. Bij een groot internationaal bedrijf kan hij zijn organisatietalent goed inzetten. De adjudant bij de carnavalsvereniging De Pretpeurders verwacht in 2021 geen groots carnavalsfeest. “Hooguit dat we iets met de jeugd kunnen doen”, vertelde de sloeproeier teleurgesteld. Uiteraard is Ronald op zoek gegaan naar een opvolger. Die heeft hij gevonden in de persoon van Cynthia Frankvoort. Naast haar werk in de operatiekamer van het ziekenhuis, is zij ook fotograaf. “Wat mij altijd opvalt is dat ze veel speelt met de natuur en bijbehorende kleuren. Ik vraag mij af waar zij haar inspiratie vandaan haalt om die prachtige locaties te vinden”, Heb je een vraag voor Cynthia? Mail deze dan naar studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858. 

 


Laatst bewerkt op: 8 december 2020 06:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer blikt terug op lokaal politiek jaar

Op woensdag 16 december om 19.00 uur is de laatste uitzending van ‘Radio Aalsmeer Politiek’ in dit kalenderjaar. Erik Kreike en Sem van Hest gaan met het radiopanel terugblikken op een heel bijzonder politiek jaar. En met de programmabegroting van 2021zullen de panelleden ook wel raad weten. Uiteraard wordt ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: