001 - Escaperoom aglemeen
Theatervoorstelling voor kids in De Oude Veiling tijdens de kerstvakantie

Theatervoorstelling voor kids in De Oude Veiling tijdens de kerstvakantie


Geplaatst op: 8 december 2020

De Hermannen staan op de planken bij De Oude Veiling met De recyclemachine. Dit is een hilarische toneelvoorstelling voor basisschoolkinderen vanaf 8 jaar. Het Cultuurpunt Aalsmeer heeft dit leuke theaterduo weten te strikken voor de kerstvakantie.

De broertjes Herman en Herman hebben dé oplossing voor al het afval in de wereld: de recyclemachine. Je gooit je troep erin, en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van: een leeg eierdoosje, drie bananenschillen en een oude paperclip, en voilà, een nieuw skateboard!

Maar wat als de machine stuk gaat? Wat moeten we dan met ons afval? Moeten we het zelf gaan hergebruiken? Moeten we minder afval maken? Of moeten we de plasticsoep simpelweg opeten? Zoals Herman altijd zegt: ‘Als je het niet kan opeten moet je het hergebruiken!’.

Deze knotsgekke voorstelling door de makers van cabaretgroep Oeloek, gaat over duurzaamheid, creativiteit en het betere knutselwerk. Via een doldwaze achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen leren de Hermannen je dat je eigenlijk nooit meer iets hoeft weg te gooien. In een vindingrijk decor nemen ze de kinderen mee in een wereld waar iedereen een Herman kan zijn.

De voorstelling is op woensdag 23 december 2020 om 15:00 in De Oude Veiling. Entreeprijs bedraagt €3,- aan de deur te voldoen. Aanmelden kan via inschrijvingen@cultuurpuntaalsmeer.nl

 


Laatst bewerkt op: 8 december 2020 10:19

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Theatervoorstelling voor kids in De Oude Veiling tijdens de kerstvakantie

De Hermannen staan op de planken bij De Oude Veiling met De recyclemachine. Dit is een hilarische toneelvoorstelling voor basisschoolkinderen vanaf 8 jaar. Het Cultuurpunt Aalsmeer heeft dit leuke theaterduo weten te strikken voor de kerstvakantie. De broertjes Herman en Herman hebben dé oplossing voor al het afval in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: