001 -Family
Mijdrechts filmduo wint internationale prijs

Mijdrechts filmduo wint internationale prijs


Geplaatst op: 8 december 2020

Afgelopen maand sleepten Ralph van Boeschoten en Leonie Minnee wel een hele bijzondere prijs in de wacht. Namelijk een film award speciaal voor paardenfilms! Iedere paardenliefhebber in Nederland kent De Paardenkamp wel. Het paardenrusthuis waar onder andere politiepaarden van hun pensioen mogen genieten. De Paardenkamp bestaat door giften en donaties en is gratis te bezoeken in Soest. 


Met hun bedrijf Videohippisch maakten zij de nieuwe informatiefilm voor deze prachtige plek. Samen met hun team bestaand uit henzelf, een sound producer, dronepiloot en componist creëerden zij een sfeervolle, aandoenlijke film vol met grijze paardensnoeten. Videohippisch staat bekend om hun filmproducties met een oog voor welzijn van dier, mens en natuur. In 2019 wonnen zij op hetzelfde festival al een award voor ‘best international short narrative’ voor een shortfilm over een paard dat droomt van een leven buiten zijn stal. In 2018 startten zij hun bedrijf na op het Nederlandse SCENECS film festival de publieksaward te winnen voor de documentaire Wheels Of Change over jongerenwerkers in Zuid Afrika die via skateboarden de jeugd veilig proberen te houden(beide films zijn gratis te bekijken via hun website www.videohippisch.nl).


De paardenfilm ‘Met Pensioen’ deed mee aan het Equus Film Festival in Amerika waar de film de award voor ‘Best international humans helping horses’ film award binnen sleepte. Internationale faam dus voor De Paardenkamp en dit Mijdrechtse duo. De film is intussen door al 3000 paardenliefhebbers bekeken! Hij duurt 18 minuten en is gratis te bekijken op www.depaardenkamp.nl onder ‘media - video’s’.

Laatst bewerkt op: 8 december 2020 12:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mijdrechts filmduo wint internationale prijs

Afgelopen maand sleepten Ralph van Boeschoten en Leonie Minnee wel een hele bijzondere prijs in de wacht. Namelijk een film award speciaal voor paardenfilms! Iedere paardenliefhebber in Nederland kent De Paardenkamp wel. Het paardenrusthuis waar onder andere politiepaarden van hun pensioen mogen genieten. De Paardenkamp bestaat door giften en donaties … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: