001 - Escaperoom aglemeen
‘Stoer Groen’ winnaar voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg

‘Stoer Groen’ winnaar voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg


Geplaatst op: 9 december 2020

In totaal hebben ruim 400 mensen hun stem uitgebracht op de vijf overgebleven ideeën voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg. Het idee Stoer Groen (188 stemmen) van Elize Eveleens heeft de meeste stemmen gekregen. De planning is dat het idee na de aanleg van Burgemeester Kasteleinweg wordt gerealiseerd. 

Wethouder Robert van Rijn: “Mooi om te zien hoe belangrijk iedereen de buitenruimte van Aalsmeer vindt. En dat vind ik ook. Er waren meer dan 50 ideeën aangedragen op participatie.aalsmeer.nl. Uit deze ideeën zijn er vijf geselecteerd die het beste paste bij het imago van Aalsmeer. Hier is nu Stoer Groen als winnaar uit gekozen. Ik wil iedereen bedanken voor de ideeën en het stemmen.”

Op de tweede plaats stond Aalsmeer in grote letters (90 stemmen) de derde plaats ging naar Rotunda Flora (87 stemmen)als vierde eindigde Aalsmeer Bloemendorp (25 stemmen) en op de vijfde plek Golven van groen (20 stemmen)

 


Laatst bewerkt op: 9 december 2020 03:16

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Stoer Groen’ winnaar voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg

In totaal hebben ruim 400 mensen hun stem uitgebracht op de vijf overgebleven ideeën voor de inrichting van de rotonde Zwarteweg. Het idee Stoer Groen (188 stemmen) van Elize Eveleens heeft de meeste stemmen gekregen. De planning is dat het idee na de aanleg van Burgemeester Kasteleinweg wordt gerealiseerd.  Wethouder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: