001 -Family
Hartenwens voor de zorg

Hartenwens voor de zorg


Geplaatst op: 10 december 2020

We zitten aan het eind van een bijzonder en veelbewogen jaar. Onze zorgmedewerkers hebben zich tot het uiterste in moeten zetten om te zorgen voor de mensen die het nodig hadden. Ook de mensen in de zorginstellingen hebben het moeilijk gehad. Gemeente Aalsmeer is de mensen in de zorg zeer dankbaar voor al hun werk en medewerking en vraagt inwoners hen een nieuwjaarswens te sturen.

Om dit mogelijk te maken zijn op vier plekken in Aalsmeer en Kudelstaart grote kerstbomen geplaatst met een brievenbus. Inwoners ontvangen bij De Nieuwe Meerbode deze week een kaartje met een hart waar zij hun nieuwjaarsgroet op kunnen zetten. Het kaartje kunnen zij in de brievenbus bij één van de kerstbomen doen. In het nieuwe jaar worden deze kaartjes aangeboden aan onze zorghelden als hart onder de riem voor 2021 en dank je wel voor 2020.

Eerste wensen

Het college van burgemeester en wethouders van Aalsmeer deed de eerste kaarten in de bus bij de boom op het Raadhuisplein. Wethouder Zorg Wilma Alink, namens het college. “Het einde van het jaar is altijd een mooi moment voor reflectie. Als college zijn we ontzettend trots op alle inwoners van Aalsmeer. Ze hebben veerkracht getoond in een moeilijke tijd. We zijn er nog niet, maar we zijn wel al ver gekomen. Extra trots zijn we op onze zorgmedewerkers. Zij gingen niet alleen onverminderd voort, zij moesten heel wat tandjes bijschakelen en hebben het onmenselijk druk gehad. En ook bewoners van zorginstellingen hebben meer mee moeten maken dan je zou willen. We wensen personeel en bewoners een 2021 met minder obstakels, meer rust en heel veel liefde”.

Wensbomen

Behalve op het Raadhuisplein, staan er ook wensbomen op het Poldermeesterplein en bij Winkelcentrum Kudelstaart. De boom op de Ophelialaan wordt naar verwachting op donderdag 10 december geplaatst. 

De bomen geven extra sfeer en gezelligheid in de gemeente tijdens de donkere dagen van het jaar. Winkeliers in de omgeving van de bomen werken mee aan de actie en hebben extra wenskaarten in hun winkel liggen. De bomen en kaartenbussen blijven staan tot 29 december.

 


Laatst bewerkt op: 10 december 2020 01:26

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hartenwens voor de zorg

We zitten aan het eind van een bijzonder en veelbewogen jaar. Onze zorgmedewerkers hebben zich tot het uiterste in moeten zetten om te zorgen voor de mensen die het nodig hadden. Ook de mensen in de zorginstellingen hebben het moeilijk gehad. Gemeente Aalsmeer is de mensen in de zorg zeer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: