001 -Family
Gladheid zorgt voor ongeluk op A2 Vinkeveen

Gladheid zorgt voor ongeluk op A2 Vinkeveen


Geplaatst op: 10 december 2020

In de nacht van woensdag op donderdag is er een auto van de weg geraakt bij Vinkeveen. Gladheid speelde hierbij een rol.

Het ongeluk gebeurde iets voor middernacht op de afrit van de A2 richting Amsterdam. De automobilist gleed uit de bocht, verloor de macht over het stuur en reed het talud af. Daar kwam de wagen tot stilstand en konden de inzittenden ongedeerd uitstappen.

Het bergen van de wagen was nog een behoorlijke opgave. Omdat de wagen van het talud gegleden was tussen de op- en afrit moest er eerst een zogeheten botswagen komen om veilig te kunnen werken en werd het overige verkeer over de vluchtstrook langs het ongeluk geleid. Uiteindelijk is de personenauto met twee takelwagens weer omhoog getrokken en afgevoerd.
Laatst bewerkt op: 10 december 2020 00:31

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gladheid zorgt voor ongeluk op A2 Vinkeveen

In de nacht van woensdag op donderdag is er een auto van de weg geraakt bij Vinkeveen. Gladheid speelde hierbij een rol. Het ongeluk gebeurde iets voor middernacht op de afrit van de A2 richting Amsterdam. De automobilist gleed uit de bocht, verloor de macht over het stuur en reed … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: