001 - Tuimarkt
Inbraak bij vlogger Monica Geuze in Vinkeveen

Inbraak bij vlogger Monica Geuze in Vinkeveen


Geplaatst op: 10 december 2020

Vinkevener en vlogger Monica Geuze is het slachtoffer geworden van een inbraak in haar woning in Vinkeveen. De inbraak vond plaats in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 december.

De daders sloegen een ruit van de woning aan de Herenweg aan diggelen. Dat is donderdagochtend nog goed te zien. Bij haar woning liggen glasscherven en een geforceerd slot. Op Instagram laat de vlogger weten geschrokken te zijn. ,,Onbegrijpelijk dat een staycation op 15 kilometer afstand al niet meer mogelijk is”, schrijft ze aan haar 1,2 miljoen volgers. ,,Dat in je eigen huis waar je je veilig hoort te voelen en waar je kind woont dit soort dingen moeten gebeuren maakt me kotsmisselijk, woedend en verdrietig!! Walgelijk.”

Het is nog niet bekend of en wat de daders buit hebben gemaakt.


Laatst bewerkt op: 10 december 2020 10:39

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inbraak bij vlogger Monica Geuze in Vinkeveen

Vinkevener en vlogger Monica Geuze is het slachtoffer geworden van een inbraak in haar woning in Vinkeveen. De inbraak vond plaats in de nacht van woensdag 9 op donderdag 10 december. De daders sloegen een ruit van de woning aan de Herenweg aan diggelen. Dat is donderdagochtend nog goed te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: