001 - De Baat
Auto's opengebroken in nieuwbouwwijk Vinkeveld Vinkeveen

Auto's opengebroken in nieuwbouwwijk Vinkeveld Vinkeveen


Geplaatst op: 12 december 2020

In de wijk Vinkeveld in Vinkeveen zijn zeker twee auto's opengebroken. De daders lijken het gemunt te hebben op automerk Mercedes.

De twee inbraken die gemeld zijn vonden plaats in de nacht van donderdag op vrijdag. Bij beide voertuigen is het achterraam ingetikt waarna de autodieven vrij spel hadden en de voordeur konden openen. Daar hebben zij het stuur met bijbehorende airbag gestolen.

Volgens getuige zijn er afgelopen week al meerdere auto's opengebroken in de wijk. De politie is op de hoogte en doet onderzoek. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844 en bij een verdachte situatie te bellen met 1-1-2.Laatst bewerkt op: 12 december 2020 07:17

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Auto's opengebroken in nieuwbouwwijk Vinkeveld Vinkeveen

In de wijk Vinkeveld in Vinkeveen zijn zeker twee auto's opengebroken. De daders lijken het gemunt te hebben op automerk Mercedes. De twee inbraken die gemeld zijn vonden plaats in de nacht van donderdag op vrijdag. Bij beide voertuigen is het achterraam ingetikt waarna de autodieven vrij spel hadden en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: