Politie beëindigt coronafeestjes in Aalsmeer en Uithoorn

Politie beëindigt coronafeestjes in Aalsmeer en Uithoorn


Geplaatst op: 13 december 2020

De politie van Aalsmeer en Uithoorn heeft afgelopen weekend meerdere feestjes beëindigd. Aanwezigen hielden zich niet aan de coronamaatregelen.

De politie is verbaasd dat er nog steeds veel feestjes worden gegeven. Thuis, zowel in huis als in de tuin of op het balkon mag je één groep van maximaal drie personen per dag (exclusief kinderen t/m 12 jaar) ontvangen. Hierbij moet nog wel 1,5 meter afstand tot elkaar gehouden worden. Bij veel feestjes werden beide maatregelen aan de laars gelapt. Daarnaast leidde de samenkomsten voor overlast waardoor de politie ingreep.

Waarschuwen verleden tijd

De politie laat via Facebook weten dat waarschuwen verleden tijd is. Zij schrijven: ''Het beleid is ook om niet meer te waarschuwen, maar direct te verbaliseren.'' Een aantal feestvierders heeft het feestje dan ook moeten bekopen met een boete van 95,- euro. 

Lees ook: Burgemeester Uithoorn vindt aantal coronabesmettingen zorgelijk en waarschuwt voor striktere maatregelen


Laatst bewerkt op: 13 december 2020 13:06

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie beëindigt coronafeestjes in Aalsmeer en Uithoorn

De politie van Aalsmeer en Uithoorn heeft afgelopen weekend meerdere feestjes beëindigd. Aanwezigen hielden zich niet aan de coronamaatregelen. De politie is verbaasd dat er nog steeds veel feestjes worden gegeven. Thuis, zowel in huis als in de tuin of op het balkon mag je één groep van maximaal drie personen per dag (exclusief kinderen t/m … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: