001 - Escaperoom aglemeen
Prijzenregen voor Dansstudio Sietske

Prijzenregen voor Dansstudio Sietske


Geplaatst op: 13 december 2020

Zondag 13 december was de online danswedstrijd van We Know You Can Dance. Uiteraard mocht er in verband met de huidige Corona maatregelen, geen wedstrijd op locatie plaats vinden. Dus alle teams moesten van te voren een filmpje maken en opsturen. Op zondag 13 januari zou er een livestream zijn zodat iedereen de filmpjes kon zien en kon horen hoe de jury er over dacht.

Dansstudio Sietske deed met vier teams mee. Een week eerder hebben zij alle dansen opfilmd op locatie Hoeve Landzicht. Daarna was het een week wachten op de wedstrijd en dus ook de uitslag.

Als eerste waren de Dss Girls aan de beurt. Dit zijn dansers tot en met 10 jaar oud en de meiden dansten op het nummer What time is it van High School Musical. De dans stond goed op beeld en de energie spatte van het scherm. Het was een moeilijke categorie met maar liefst 7 tegenstanders! De prijsuitreiking kwam eraan en de Dss Girls werden steeds zenuwachtiger. De presentator maakte de top 3 bekend en de Dss Girls hebben de tweede prijs gewonnen! Voor de meeste meiden was dit hun eerste wedstrijd ooit, wat een prestatie.

Vervolgens was het de beurt aan Dss 7-up. Deze zeven meiden van 11-13 jaar dansten op een mix van Bruno Mars. Met maar liefst 8 tegenstanders werd dit een moeilijke strijd. Ondanks dat de dans er super goed uit zag zaten er 3 betere teams in de groep en zijn deze meiden net buiten de prijzen gevallen. Maar de danseressen gaan keihard oefenen en komen nog sterker terug. De docenten zijn super trots op dit team want ze hebben een hele moeilijke dans dit seizoen.

De oudste twee teams moesten nog even wachten. Dss X-Plosion onder leiding van docente Dillian had een super goed filmpje ingeleverd met amper foutjes. Maar ook hier was de concurrentie sterk en niet alleen de meiden maar ook juf Dillian was enorm zenuwachtig voor de uitslag. Terwijl tijdens de wedstrijd nog wat selfie's en Tiktok filmpjes gemaakt werden door de dames, was het na lang wachten eindelijk tijd voor de uitslag. In de categorie 14+ werd de top 3 bekend gemaakt. Dillian en haar meiden konden hun oren niet geloven toen ze te horen kregen dat ze de eerste prijs in ontvangst mochten nemen! Wat een enorme prestatie, zeker omdat dit Dillian haar eerste seizoen is als coach van een wedstrijdteam.

Als laatste waren de Dss Ladies van 18 jaar en ouder aan de beurt. Dit is een verhaal apart. De dames boven de 18 jaar, mochten in verband met Corona maar in tweetallen trainen. Dit betekende veel privélessen en juf Sietske die meerdere keren in de week hetzelfde stuk aan moest leren om te zorgen dat iedereen de dans wist. Één week voor het filmen was de eerste keer dat dit team compleet mocht trainen. Daarnaast moesten er nog wat posities aangepast worden zodat de meiden boven de 18 jaar niet binnen de 1,5 meter van elkaar zouden komen. Al met al was het een race tegen de klok om deze dans op tijd af te krijgen. Tijdens het filmen merkte je dat het niet optimaal ging maar deze keer zouden we het ermee moeten doen. Tijdens de wedstrijd was de sfeer daarom erg ontspannen, niemand verwachtte een prijs dus er werd lekker gekletst, gesnackt en gelachen. Wat niemand had zien aankomen is dat tijdens de prijsuitreiking bekend werd dat zij een tweede plaats hadden bereikt! De dames waren euforisch en konden hun geluk niet op. Als ze nu al tweede worden met een minder goed filmpje, moeten jullie eens zien wat er gebeurd als we de dans echt goed gaan filmen. Dansstudio Sietske wil alle dansers feliciteren met hun prestatie!

Laatst bewerkt op: 13 december 2020 20:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijzenregen voor Dansstudio Sietske

Zondag 13 december was de online danswedstrijd van We Know You Can Dance. Uiteraard mocht er in verband met de huidige Corona maatregelen, geen wedstrijd op locatie plaats vinden. Dus alle teams moesten van te voren een filmpje maken en opsturen. Op zondag 13 januari zou er een livestream zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: