001 -Family
Kerstvakantie workshops bij AKM

Kerstvakantie workshops bij AKM


Geplaatst op: 14 december 2020

In de kerstvakantie organiseert Atelier De Kromme Mijdrecht een paar kleine workshops. Minimaal 5 en max 9 personen kunnen meedoen. Een klein maar fijn creatief uitje voor wat afleiding in coronatijd, het AKM atelier is ingericht met tekentafels op anderhalve meter afstand. De workshops zijn goed te doen voor kids vanaf 8 jaar, doe mee met je vriendje of vriendinnetje, of een ouder of oma/opa is natuurlijk ook helemaal gezellig. Het is van half 10 tot 12 uur op de volgende dagen: dinsdag 22-12, kerstkaarten maken olv Moniek van Dijk, woensdag 23-12 kerstornamenten maken met Ineke van de Water. Dinsdag 29-12 'Acryl op houten plank' met docent Moniek en woensdag 30-12 de laatste workshop 'Collage à la Matisse' van Ineke.

Kosten 30 euro/persoon, materiaal & limonade/thee/koffie zijn inbegrepen. Adres: De Trekvogel, Karekiet 49 in Mijdrecht. Aanmelden via mail: leden@atelierdekrommemijdrecht.nl. Meer voorbeelden zijn te vinden op de AKM site: www.atelierdekrommemijdrecht.nlLaatst bewerkt op: 14 december 2020 02:25

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstvakantie workshops bij AKM

In de kerstvakantie organiseert Atelier De Kromme Mijdrecht een paar kleine workshops. Minimaal 5 en max 9 personen kunnen meedoen. Een klein maar fijn creatief uitje voor wat afleiding in coronatijd, het AKM atelier is ingericht met tekentafels op anderhalve meter afstand. De workshops zijn goed te doen voor kids … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: