Bezoekers van buurtkamer Vinkeveen in het zonnetje gezet

Bezoekers van buurtkamer Vinkeveen in het zonnetje gezet


Geplaatst op: 14 december 2020

De vaste bezoekers van de Vinkeveense Buurtkamer werden afgelopen week even flink in het zonnetje gezet! Supermarkt Jumbo, die normaliter het hele jaar door de ingrediënten levert voor de maandelijkse lunch, verraste de buurtkamer vrijwilligers met tassen voor alle mensen die hun wekelijkse buurtkamerbezoekje sinds Corona moeten missen. 


Een jumbotas vol lekkerheden zoals verschillende zakjes chocoladegoed, heerlijke tulbandcake met slagroomspuit en nog veel meer bracht Vincent Schuit de directeur van de Jumbo Vinkeveen. De buurtkamervrijwilligers hebben de tassen bij de buurtkamergasten gebracht. Op de foto’s kunt u zien hoe blij men er mee was! Toch nog een beetje feest in deze donkere dagen!


Tuincentrum Rijdes verzekerde de vrijwilligers dat wanneer ze maar willen (en het weer kan!) zij graag weer bloemen komen brengen om de ruimte van De Boei nog meer op te fleuren. Van Tympaan-De Baat kreeg elke deelnemer een tegoedbon om een kleinigheid van te kopen. En er zijn meer sponsoren die het mede mogelijk maken om er straks (als het weer mag) enthousiast tegenaan te gaan!

 

Laatst bewerkt op: 14 december 2020 10:44

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bezoekers van buurtkamer Vinkeveen in het zonnetje gezet

De vaste bezoekers van de Vinkeveense Buurtkamer werden afgelopen week even flink in het zonnetje gezet! Supermarkt Jumbo, die normaliter het hele jaar door de ingrediënten levert voor de maandelijkse lunch, verraste de buurtkamer vrijwilligers met tassen voor alle mensen die hun wekelijkse buurtkamerbezoekje sinds Corona moeten missen.  Een jumbotas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: