001 - Tuimarkt
Doneer DE-punten voor onze Voedselbank

Doneer DE-punten voor onze Voedselbank


Geplaatst op: 14 december 2020

De Lionsclubs zijn landelijk weer de actie ‘Koffie voor de Voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde DE punten worden verzilverd voor pakken koffie.

Ook de Lionsclubs Mijdrecht-Wilnis, Vinkeveen-Waverveen en Abcoude-Baambrugge zijn lokaal deze actie gestart om onze Voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen. In deze lastige tijd kunnen zij zeker extra hulp gebruiken. Koffie is met name een product waar de voedselbanken om zitten te springen. Koffie bederft niet en wordt dan ook maar zelden aangeboden door supermarkten en andere toeleveranciers.

Lever ook uw oud & vreemd geld in!

De actie is gecombineerd met het inzamelen van oud en vreemd geld. Dit geld wordt door de Lionsclub omgewisseld in euro’s. Voor elke ingezamelde 15 euro kan in de Derde Wereld een arme blinde gratis aan staar worden geopereerd, waarna zij weer normaal kunnen zien, werken en leven! 

Duizenden DE punten zijn al ingeleverd. Hartelijk dank voor deze donaties maar we zijn er nog niet. Daarom roepen we iedereen nogmaals op: “haal uw keukenkastjes en potjes overhoop en doneer uw DE-waardepunten voor de voedselbank in onze gemeente en uw oud & vreemd geld om Derde Wereld blinden hun zicht terug te geven!”.  

Inzameling tot eind december

Uw DE punten en uw oud & vreemd geld kunt u t/m eind december inleveren met in acht nemen van de RIVM richtlijnen op de volgende adressen in Mijdrecht: Boni en Hoogvliet. In Vinkeveen: Jumbo, Albert Heijn, Maria-Oord (receptie), drogisterij De Bree, SMC De Bron en De Groentehal. In Wilnis: Jumbo.  

De Lionsclub Abcoude-Baambrugge zal de waardepunten inzamelen op de verkooplocaties van de jaarlijkse erwtensoepactie op 16 januari.

 Laatst bewerkt op: 15 december 2020 15:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doneer DE-punten voor onze Voedselbank

De Lionsclubs zijn landelijk weer de actie ‘Koffie voor de Voedselbanken” gestart in samenwerking met Douwe Egberts. De ingezamelde DE punten worden verzilverd voor pakken koffie. Ook de Lionsclubs Mijdrecht-Wilnis, Vinkeveen-Waverveen en Abcoude-Baambrugge zijn lokaal deze actie gestart om onze Voedselbank De Ronde Venen te ondersteunen. In deze lastige tijd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: