001 - Escaperoom aglemeen
Soos De Cirkel deelt uit

Soos De Cirkel deelt uit


Geplaatst op: 16 december 2020

Helaas kunnen de vrienden en vriendinnen van Soos De Cirkel al sinds maart van dit jaar niet meer bij elkaar komen. Normaal was het elke dinsdagavond weer een feestje in gebouw Zideris aan de Windmolen. Spelletjes, knutselen, muziek, toneel, iedereen had altijd wel wat leuks te doen. Maar corona gooide roet in het eten en we weten nog niet hoelang dit nog gaat duren. Zeker in deze maand denken we met weemoed terug aan de gezellige Sinterklaas- en Kerstavonden.

Iedereen moet zoveel mogelijk thuisblijven. Maar daarom niet getreurd: als de leden niet naar Soos De Cirkel kunnen komen dan gaat Soos De Cirkel naar de leden! 

Daarom hebben de vrijwilligers van de Soos een prachtige mok gevuld met chocolaatjes bij iedereen thuisgebracht. Om te laten zien dat ze hun vrienden en vriendinnen ontzettend missen. Ze hopen dat de soosavonden gauw weer kunnen beginnen.

De Soos bedankt de diaconie van de St Antonius Kerk in De Hoef heel hartelijk, want zij hebben de mokken en chocolaatjes volledig gesponsord.

 

Laatst bewerkt op: 16 december 2020 06:05

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Soos De Cirkel deelt uit

Helaas kunnen de vrienden en vriendinnen van Soos De Cirkel al sinds maart van dit jaar niet meer bij elkaar komen. Normaal was het elke dinsdagavond weer een feestje in gebouw Zideris aan de Windmolen. Spelletjes, knutselen, muziek, toneel, iedereen had altijd wel wat leuks te doen. Maar corona gooide … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: