HandjeHelpen
Shop lokaal via de cadeauwebshop van De Loods

Shop lokaal via de cadeauwebshop van De Loods


Geplaatst op: 19 december 2020

De Loods weet het voor elkaar te krijgen. De persconferentie was nog niet afgelopen of het nieuws werd al bekend gemaakt!

En zo weet De Loods weer op creatieve wijze te anticiperen. ‘’Ondanks de nieuwe maatregelen en het sluiten van de fysieke winkel laten wij onze klanten niet in de steek. In deze bijzondere decembermaand willen wij er voor onze trouwe klanten zijn. December is een maand van geven wat we juist in deze tijden nodig hebben. Vandaar dat wij een cadeauwebshop www.bestelbijdeloods.com hebben gelanceerd om dit digitaal mogelijk te maken! We hopen dan ook dat onze klanten lokaal blijven shoppen, oftewel bestellen!’’ – Fleur Janmaat, executive manager De Loods

Vliegensvlug

En het voordeel van lokaal shoppen, is de snelle bezorgingstijd! Een week wachten op je vertraagde pakket vanwege de drukte bij Zalando is er niks bij. Bestel je via de webshop van De Loods én voor 12.00 uur? Dan wordt het dezelfde dag nog geleverd! Bestel je later op de dag? Dan ontvang je het de volgende dag. Met 90 dagen retourtijd krijg je het volledige bedrag terug mocht je niet tevreden zijn. Goede service, toch?   

De bezorging is gratis bij besteding vanaf €50,-. Bestel je voor minder? Dan betaal je €6,95 bezorgkosten. Ophalen is helaas niet meer mogelijk. De Loods bezorgd in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen.

Inpakservice

Want wat hebben we daar een hekel aan. Gelukkig neemt De Loods dit voor haar rekening. Je ontvangt al je bestelde items strak ingepakt met een glimmende strik eromheen. ‘’Ready to go!’ 

Betaling

Je bestelt via de webshop www.bestelbijdeloods.com maar betaalt pas later middels een Tikkie die je per Whatsapp ontvangt.

Support your local. Zo luidt de nieuwe boodschap van winkeliers in Mijdrecht en omgeving. Easy peanuts met zo een fantastische webshop van De Loods, het assortiment is namelijk groot. Van Rituals tot sieraden tot chocolade, je vindt er van alles. Geen excuus meer om cadeaus mis te lopen deze maand dus!

P.s. op de social kanalen van De Loods vind je nu ook te gekke kleding items voor lage prijzen i.v.m. de verbouwingsleegverkoop. Uiteraard, allemaal te bestellen! Via een simpel Whatsappje.


Laatst bewerkt op: 19 december 2020 17:03

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Shop lokaal via de cadeauwebshop van De Loods

De Loods weet het voor elkaar te krijgen. De persconferentie was nog niet afgelopen of het nieuws werd al bekend gemaakt! En zo weet De Loods weer op creatieve wijze te anticiperen. ‘’Ondanks de nieuwe maatregelen en het sluiten van de fysieke winkel laten wij onze klanten niet in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: