001 - Escaperoom aglemeen
Beschonken automobilist rijdt brug in drieën Vinkeveen

Beschonken automobilist rijdt brug in drieën Vinkeveen


Geplaatst op: 21 december 2020

In Vinkeveen is een automobilist aangehouden na het veroorzaken van een eenzijdig ongeluk. De bestuurder was onder invloed en reed een brug in drieën.

Het ongeluk gebeurde zondagavond rond 21.45 uur op de Demmerik in Vinkeveen. De automobilist, die richting het dorp reed, raakte door nog onbekende oorzaak van weg. De jongeman reed een lichtmast uit de grond, klapte op een brug en belandde vervolgens in het water. De verdachte kon zelfstandig uit zijn voertuig stappen en raakte niet gewond.

De brug was in drieën en van de lichtmast was niets meer over. Agenten hebben de bestuurder gecontroleerd op alcohol en drugsgebruik. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn en is aangehouden. Op het politiebureau blies de jongeman 580 UGL. Dat is zes keer meer dan de toegestane hoeveelheid voor een beginnende bestuurder.

Laatst bewerkt op: 21 december 2020 08:20

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beschonken automobilist rijdt brug in drieën Vinkeveen

In Vinkeveen is een automobilist aangehouden na het veroorzaken van een eenzijdig ongeluk. De bestuurder was onder invloed en reed een brug in drieën. Het ongeluk gebeurde zondagavond rond 21.45 uur op de Demmerik in Vinkeveen. De automobilist, die richting het dorp reed, raakte door nog onbekende oorzaak van weg. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: