Muziekvereniging Viribus Unitis wenst u hele fijne feestdagen

Muziekvereniging Viribus Unitis wenst u hele fijne feestdagen


Geplaatst op: 21 december 2020

Bij muziekvereniging Viribus Unitis zijn we het jaar 2020 gestart met een sprankelend Nieuwjaarsconcert in ons clubgebouw, samen met Dweilorkest Dorst. Het was een fijne muzikale aftrap van 2020 en er waren nog veel mooie plannen voor de rest van het jaar. Maar sinds maart staat het leven van ons allemaal op zijn kop. En datgene wat de leden van Viribus Unitis het liefste doen – met elkaar muziek maken – was ineens geen optie meer. Optredens werden afgelast en maandenlang hebben de leden alleen via digitale kanalen contact met elkaar gehad. Half juni hebben we de repetities weer opgestart, volgens alle richtlijnen en op gepaste afstand van elkaar. Maar wel met hart en ziel! Helaas zijn de repetities met deze lockdown weer gestaakt.

Zo af en toe, heel voorzichtig, proberen we nieuwe plannen te maken. Maar de situatie is nog zo onzeker dat we met deze plannen nog geen kant op kunnen. Ook de oliebollentraditie wordt dit jaar helaas onderbroken. We zullen geen oliebollen en appelbeignets bakken, oudjaarsdag blijft het stil in ons clubgebouw. Maar natuurlijk hopen we dat we volgend jaar weer voor u mogen bakken!

We kunnen niet wachten tot we weer samen muziek kunnen maken en u als publiek mogen verwelkomen op onze concerten. Tot die tijd houden we vol, als vereniging komen we deze moeilijke tijd door en maken we onze naam (Viribus Unitis – Met vereende krachten) waar.

Alle leden van Muziekvereniging Viribus Unitis wensen u hele fijne feestdagen en een liefdevol, muzikaal, maar vooral gezond 2021!

 


Laatst bewerkt op: 21 december 2020 08:46

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muziekvereniging Viribus Unitis wenst u hele fijne feestdagen

Bij muziekvereniging Viribus Unitis zijn we het jaar 2020 gestart met een sprankelend Nieuwjaarsconcert in ons clubgebouw, samen met Dweilorkest Dorst. Het was een fijne muzikale aftrap van 2020 en er waren nog veel mooie plannen voor de rest van het jaar. Maar sinds maart staat het leven van ons … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: