001 - Escaperoom aglemeen
Kerst op Radio Aalsmeer met de Winterse 50

Kerst op Radio Aalsmeer met de Winterse 50


Geplaatst op: 22 december 2020

Radio Aalsmeer zendt de Winterse 50 uit op Eerste Kerstdag tussen 14.00 en 18.00 uur. Net als voorgaande jaren zal de presentatie in handen zijn van Frank Bunnik en Walter de Vries. De Winterse 50 2020 is samengesteld op basis van meer dan 83.000 uitgebrachte stemmen. De jaarlijkse hitlijst ontstond in 2002 bij TV Enschede FM, dat nu 1Twente Enschede heet. De hitlijst is te horen bij honderd radiozenders in Nederland en België, dus uiteraard ook in Aalsmeer. De lijst telt dit jaar drie nieuwe binnenkomers, waarbij duidelijk te zien is dat de rol van tv-commercials een belangrijke rol spelen. Een overzicht van alle uitzendingen staat op www.winterse50.nl. 

Muzikale ode aan in 2020 overleden artiesten bij ‘Aalsmeer by Night’

Op Kerstavond is er een extra lange uitzending van ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. Deze avond tussen 20.00 en 23.00 uur, een misschien niet zo vrolijk jaaroverzicht. Deze drie uur een klein overzicht van muzikanten die overleden zijn in 2020. Ook in het afgelopen jaar moesten we afscheid nemen van bekende en minder

bekende zangeressen, zangers en muzikanten. Donderdagavond hoor je informatie over de betreffende muzikant, zanger of zangeres en draait Meindert van der Zwaard van al die artiesten hun muziek waarmee hij of zij bekend is geworden. Aansluitend tussen 23.00 en 24.00 uur nog een korte reguliere 'Aalsmeer by Night' met de 'Reclameplaat', de 'Kerstplaat en z'n verhaal' met Bart van Leeuwen en het actuele overzicht van de Nederlandse Top 10.

Herinneringverzoeken bij 'Sem op Zaterdag' 

Tweede Kerstdag gaat Sem van Hest tussen 10.00 en 12.00 uur afkicken van Kerstmuziek met een beetje Kerst, beetje toekomst en een oproep aan de luisteraars. Welk muzieknummer geeft volgens u het beste dit, bijna afgelopen jaar, weer? Waar heeft u een mooie herinnering aan? Alles kan. Graag sturen naar sem@radioaalsmeer.nl. 

Lisa Endhoven op herhaling in ‘Door de Mangel’

Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow 'Door de Mangel' een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z'n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen, die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 19 januari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering. Komende maandag 28 december om 19.00 uur zal de 272e aflevering, die eerder is uitgezonden op 11 november 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Lisa Endhoven te gast. Gon Zethof nodigde destijds “de leukste kapster van Nederland uit”. Lisa Endhoven is een enthousiaste jonge onderneemster met een eigen kapsalon in Kudelstaart. Daarnaast handbalt zij op hoog niveau. Hoe kan zij dat toch allemaal combineren? 

Afsluiting Beethovenjaar bij ‘Intermezzo’

Op de laatste maandag van 2020 de afsluiting van het Beethovenjaar bij ‘Intermezzo’ om 21.00 uur. Vorige keer nam Sem u mee met Beethoven en de 'leermeester' Mozart. Deze keer de andere 'leermeester' Haydn. Wat het deze keer gaat worden is nog niet bekend, in ieder geval wel een symfonie en een pianoconcert.

 


Laatst bewerkt op: 22 december 2020 14:04

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerst op Radio Aalsmeer met de Winterse 50

Radio Aalsmeer zendt de Winterse 50 uit op Eerste Kerstdag tussen 14.00 en 18.00 uur. Net als voorgaande jaren zal de presentatie in handen zijn van Frank Bunnik en Walter de Vries. De Winterse 50 2020 is samengesteld op basis van meer dan 83.000 uitgebrachte stemmen. De jaarlijkse hitlijst ontstond in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: