001 - Escaperoom aglemeen
Decemberacties Amnesty Uithoorn/De Kwakelsuccesvol

Decemberacties Amnesty Uithoorn/De Kwakelsuccesvol


Geplaatst op: 23 december 2020

In verband met de coronamaatregelen had de werkgroep Uithoorn/De Kwakel van Amnesty International de jaarlijkse groetenkaartactie en de actie Write for Rights aangepast. Bij beide staat het thema mensenrechten centraal. De groetenkaarten worden gestuurd naar slachtoffers van mensenrechtenschendingen en de brieven van Write for Rights gaan naar de autoriteiten die zich aan deze schendingen schuldig maken. De aanpassing van de actie bestond eruit dat de kaarten en brieven digitaal of schriftelijk besteld moesten worden in plaats van dat de kaarten gekocht konden worden winkelcentrum Zijdelwaard en de brieven geschreven zouden worden in het gemeentehuis.

In Uithoorn/De Kwakel werden 305 groetenkaarten besteld en verzonden en via het VeenLanden College 132 stuks, een totaal van 437 kaarten. Voor Write for Rights zijn totaal 264 brieven en kaarten  ingeleverd, een recordaantal. Al met al dus een prachtig resultaat!

De werkgroep Uithoorn/De Kwakel van Amnesty International dankt iedereen die de decemberacties heeft gesteund.


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Decemberacties Amnesty Uithoorn/De Kwakelsuccesvol

In verband met de coronamaatregelen had de werkgroep Uithoorn/De Kwakel van Amnesty International de jaarlijkse groetenkaartactie en de actie Write for Rights aangepast. Bij beide staat het thema mensenrechten centraal. De groetenkaarten worden gestuurd naar slachtoffers van mensenrechtenschendingen en de brieven van Write for Rights gaan naar de autoriteiten die … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: