001 -Family
Hond waarschuwt buren bij inbraak Mijdrecht; verdachten vluchten in Jaguar

Hond waarschuwt buren bij inbraak Mijdrecht; verdachten vluchten in Jaguar


Geplaatst op: 27 december 2020

Twee inbrekers zijn tweede kerstdag gestoord in Mijdrecht. De buren kwamen poolshoogte nemen na herhaaldelijk geblaf van een hond.

De inbraakpoging vond rond 21.00 uur plaatst op de Brunel in Mijdrecht. Twee inbrekers voorzien van een baseballcap en een zwart mondkapje waren bezig een woning binnen te dringen. Toen de hond van de slachtoffers blafte besloten twee buren poolshoogte te nemen. De één via de voorzijde, de ander via de achterkant.

Met een hoop kabaal zijn de inbrekers uiteindelijk weggejaagd. Toen zij op de vlucht sloegen liep één van de verdachte tegen de buurman aan de voorzijde. De bril van de man sneuvelde en de inbrekers gingen er in een donkerkleurige Jaguar vandoor.

De politie stelde direct een onderzoek in, maar heeft de verdachten nog niet aangehouden. Agenten hebben zondagochtend een buurtonderzoek gehouden in de hoop meer informatie over de daders te krijgen.

Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900 - 8844.


Laatst bewerkt op: 27 december 2020 15:27

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hond waarschuwt buren bij inbraak Mijdrecht; verdachten vluchten in Jaguar

Twee inbrekers zijn tweede kerstdag gestoord in Mijdrecht. De buren kwamen poolshoogte nemen na herhaaldelijk geblaf van een hond. De inbraakpoging vond rond 21.00 uur plaatst op de Brunel in Mijdrecht. Twee inbrekers voorzien van een baseballcap en een zwart mondkapje waren bezig een woning binnen te dringen. Toen de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: