001 -Family
Aalsmeer Centrum bedankt klanten

Aalsmeer Centrum bedankt klanten


Geplaatst op: 28 december 2020

Het was een roerig jaar voor iedereen en zeker ook voor de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. De meesten moesten hun deuren in maart tijdelijk sluiten of ingrijpende veiligheidsmaatregelen treffen. Toen leek er een lichtpuntje te komen en kon iedereen weer open. In oktober moest de horeca toch weer sluiten, waarbij de meesten weer creatief werden met afhalen en bezorgen. Maar toen kwam het slechte nieuws in december dat ook alle niet-essentiële winkels dicht moesten. Wat een klap voor alle ondernemers die hun toch al slechte jaar in de laatste weken van het jaar een beetje hoopten goed te maken. En weer zag je die veerkracht van de ondernemers in Aalsmeer Centrum. Ze bleven de schouders eronder zetten en probeerden hun klanten zoveel mogelijk te blijven helpen.

Ondanks dat het zeer onzekere tijden waren in 2020, zijn de lokale ondernemers vooral ook dankbaar. Dankbaar dat klanten naar hun winkel of zaak bleven komen en dankbaar voor het begrip en geduld dat ze vaak moesten hebben. Winkelen door alle extra maatregelen was niet altijd fijn, maar velen bleven lokaal kopen. En de ondernemers bleven met leuke acties komen en zorgden voor sfeer in Aalsmeer Centrum, zoals de feestverlichting en het kerstmannenorkest, om iets terug te doen voor hun klanten. 

Veel te winnen
Het afgelopen jaar was er veel te winnen. Verschillende mensen werden blij gemaakt met een diner voor twee voor Valentijn en drie vaders mochten voor Vaderdag gaan suppen, waterskiën of een dag rondrijden in een Renault Twizy. En toen kwam september, waarbij het normaal gesproken altijd groot feest is in Aalsmeer. De ondernemers in Aalsmeer Centrum toverden deze maand toch om tot feestmaand met als start de Aalsmeerse Week. Door heel Aalsmeer wapperde de Aalsmeerse driekleur rood, groen en zwart. Ook in de winkelstraten kwam je de vlaggen overal tegen. En het centrum werd ‘veroverd’ door de grappige wuppies. Klanten konden de kleine pluizige wezentjes bemachtigen en als ze ze origineel op de foto zetten, maakten ze kans op een gezellig Aalsmeers uitje. Velen werden blij gemaakt met een bezoekje aan onder andere Funmania, de Historische Tuin, het Flower Art Museum, Floriworld, GlowGolf of zwembad De Waterlelie. 

Maar in september viel er nog meer te winnen, want als je je bon inleverde maakte je kans op één van de drie super gevulde goodie boxen of een appeltaartje van GewoonDOEN. Deze actie werd een groot succes.
In de laatste maanden van het jaar waren het vooral de kinderen waaraan gedacht werd. Zo was er de inmiddels beroemde pompoenenspeurtocht langs verschillende etalages in Aalsmeer Centrum. Niet zoals gebruikelijk op één dag, maar kinderen kregen de kans om geheel coronaproof een week lang op zoek te gaan naar alle pompoenen. Ze konden veel leuke prijzen winnen, met als hoofdprijs vier toegangskaartjes voor de Efteling. De herfst werd afgesloten met het winnen van een fotoshoot. Kinderen mochten een foto insturen in hun leukste, engste of origineelste Halloweenkleren. 

De altijd zo gezellige Sinterklaastijd brak aan. Helaas geen grote Sinterklaasintocht in het dorp, maar de Sint ging wel op bezoek bij een paar winkels en mocht de bijzondere winactie uitleggen. Kinderen konden hun verlanglijstje insturen met daarop cadeautjes die te koop zijn in Aalsmeer Centrum. Op 4 december ging Sinterklaas met een Piet bij maar liefst tien kinderen langs de deur om ze te verrassen met deze cadeautjes. Dat was een groot feest. 

Actie verwenpakket winnen verlengd
De ondernemers wilden het jaar met een bijzondere actie afsluiten en hun klanten in de watten leggen met een Feel Good Relaxpakket. De winnaar krijgt een verwenbehandeling bij één van de kappers of schoonheidssalons of kan deze weg geven aan iemand die het verdiend heeft. Door afgekondigde lockdown is besloten deze actie te verlengen tot eind januari, waarbij er hopelijk weer veel mogelijk is. Wil je meedoen? Vul dan je gegevens in op het formulier en maak kans. Hier kun je het formulier vinden: shorturl.at/biD68

Het bestuur van Meer Aalsmeer wenst iedereen namens de meer dan honderd ondernemers uit Aalsmeer Centrum het allerbeste voor 2021. Op naar een jaar waarin alle deuren weer snel geopend kunnen worden, iedereen weer normaal kan winkelen en dat er weer veel gezelligheid zal zijn tijdens leuke evenementen. Aalsmeer Centrum, vertrouwd en gezellig!

 


Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aalsmeer Centrum bedankt klanten

Het was een roerig jaar voor iedereen en zeker ook voor de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. De meesten moesten hun deuren in maart tijdelijk sluiten of ingrijpende veiligheidsmaatregelen treffen. Toen leek er een lichtpuntje te komen en kon iedereen weer open. In oktober moest de horeca toch weer sluiten, waarbij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: