001 - Escaperoom aglemeen
Politieauto's zitten scooterrijder op de hielen tijdens dollemansrit in Wilnis

Politieauto's zitten scooterrijder op de hielen tijdens dollemansrit in Wilnis


Geplaatst op: 28 december 2020

De politie heeft maandagavond een scooterrijder achtervolgd in Wilnis. Meerdere politiewagens zaten de tweewieler op de hielen.

Agenten zetten rond 18.15 uur de achtervolging in nadat de scooterrijder afwijkend rijgedrag vertoonde. Hij had geen verlichting en zijn kentekenplaat was niet leesbaar. Het stopteken werd door de bestuurder van de scooter genegeerd waarna meerdere politiewagens de achtervolging inzetten.

De scooterrijder dacht de politie slim af te zijn door gebruik te maken van paaltjes die de weg voor personenwagens blokkeren. Hij sloeg op de vlucht. Agenten lieten het er niet bij zitten en hebben de nieuwbouwwijk De Maricken uitgekamd. Daar troffen zijn scooter en niet veel later de voortvluchtige bestuurder aan.

De scooterrijder heeft een aantal bekeuringen ontvangen voor zijn dollemansrit. Zijn tweewieler is in beslag genomen laat de wijkagent van Wilnis op zijn Instagram-account weten.

img-5179_1609180822.jpg

 Laatst bewerkt op: 28 december 2020 20:34

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politieauto's zitten scooterrijder op de hielen tijdens dollemansrit in Wilnis

De politie heeft maandagavond een scooterrijder achtervolgd in Wilnis. Meerdere politiewagens zaten de tweewieler op de hielen. Agenten zetten rond 18.15 uur de achtervolging in nadat de scooterrijder afwijkend rijgedrag vertoonde. Hij had geen verlichting en zijn kentekenplaat was niet leesbaar. Het stopteken werd door de bestuurder van de scooter … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: