001 - Escaperoom aglemeen
Radio Aalsmeer sluit 2020 af met 'The 20 Years Of Dance Mix'

Radio Aalsmeer sluit 2020 af met 'The 20 Years Of Dance Mix'


Geplaatst op: 29 december 2020

2020 was voor iedereen een bijzonder jaar, ook voor Radio Aalsmeer. De lokale omroep heeft naast de interessante ‘normale’ programmering met bijzondere radio en tv-uitzendingen, zoals Koningsdag, dodenherdenking, de succesvolle pubquiz, kerkdiensten en de gemeenteraadsvergaderingen ook diverse evenementen in de huiskamer gebracht. Alle vrijwillige medewerk(st)ers van Radio Aalsmeer deden dat met veel plezier en wensen alle luisteraars, kijkers en lezers een gezond 2021. De lokale omroep hoopt ook in het nieuwe jaar het geluid van verbinding te kunnen brengen!


Laatste ‘Aalsmeer by Night' op Oudejaarsavond
Donderdagavond (oudejaarsavond) is er weer een extra lange aflevering van ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer. De uitzending bestaat uit drie delen. Het eerste gedeelte begint om 20.00 uur en is de reguliere uitzending van 'Aalsmeer by Night'. In dit uur de 'Reclameplaat', de 'Plaat en z'n verhaal' met Bart van Leeuwen en het actuele overzicht van de Nederlandse Top 10. Tussen 21.00 en 23.00 uur hoor je het jaaroverzicht 'De Nederlandse Top 30 van 2020'. De 30 meest populaire en succesvolle Nederlandse producties van het afgelopen jaar op een rij. 

Nederlandse Top 30 van 2020 
Donderdagavond (oudejaarsavond) hoor je tussen 21.00 en 23.00 uur het jaaroverzicht van 'De Nederlandse Top 30 van 2020'. Iedere donderdagavond hoor je in 'Aalsmeer by Night' de actuele Nederlandse Top 10. Nu aan het eind van het jaar wordt de balans opgemaakt: Meindert van der Zwaard presenteert de 30 meest populaire en succesvolle Nederlandse producties van het afgelopen jaar, in de juiste volgorde op een rij. Dit jaar veel artiesten met meerdere nummers in het jaaroverzicht, waaronder Davina Michelle, Suzan & Freek, Racoon, Snelle en Emma Heesters. Wie zal er bovenaan staan? Je hoort het op 31 december tussen 21.00 en 23.00 uur op Radio Aalsmeer in 'De Nederlandse Top 30 van 2020'. 


René van Aken met 'The 20 Years Of Dance Mix'
Donderdagavond (oudejaarsavond) sluiten ‘Aalsmeer by Night’ en Radio Aalsmeer het jaar 2020 dansend af met 'The 20 Years Of Dance Mix', gemaakt door de Aalsmeerse DJ René van Aken, ook wel bekend als de 'Dutch Dance Detective', gespecialiseerd in het maken van dancemixen. In januari 2017 zond 'Aalsmeer by Night' ook al 1 van zijn mixen uit: de 'George Michael Final Dance Mix' kort na het overlijden van de zanger. Voor de komende Oudejaarsdancemix zijn van de afgelopen 20 jaar willekeurig twee platen per jaar gekozen, totaal 40 tracks dus in één vette mix. Het maken hiervan nam voor René twee weken in beslag. Je hoort zijn mix in het laatste uur van 2020 op Radio Aalsmeer.


‘Sem op Zaterdag’ deelt herinneringen
Op de eerste zaterdag van 2021 gaat Sem van Hest vanaf 10.00 uur de uitgestelde herinneringen aan 2020 van luisteraars laten horen. Er is dus nog gelegenheid om een muzikaal nummer door te geven via sem@radioaalsmeer.nl. Danny Vera, André Hazes, Opus, Floor Jansen en Henk Poort, Ramses Shaffy, Jacques Brel en Dave Mason zijn met nog wat andere van de partij. En ABBA natuurlijk.


Dennis Kaijser op herhaling in ‘Door de Mangel’
Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow 'Door de Mangel' een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z'n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen, die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 19 januari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering. Komende maandag 4 januari om 19.00 uur zal de 273e aflevering, die eerder is uitgezonden op 18 november 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Dennis Kaijser te gast. De ADO Den Haag supporter vertelde dat webdesign en online marketing een ‘booming business’ is. Hij laat samen met Boy en Harm ondernemers online groeien.

Intermezzo
Na het Beethoven Jaar start ‘Intermezzo’ het nieuwe jaar op maandag 4 januari om 21.00 uur met Weense invloeden en Franse luchtigheid. De familie Strauss, Jacques Offenbach en Carl Orff zijn een paar componisten waar het nieuwe jaar mee wordt ingeluid. Een Aalsmeers Nieuwjaarsconcert, dus met herkenning uit Wenen aangevuld met een vrolijke Mozart cs.

 


Laatst bewerkt op: 29 december 2020 07:40

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Radio Aalsmeer sluit 2020 af met 'The 20 Years Of Dance Mix'

2020 was voor iedereen een bijzonder jaar, ook voor Radio Aalsmeer. De lokale omroep heeft naast de interessante ‘normale’ programmering met bijzondere radio en tv-uitzendingen, zoals Koningsdag, dodenherdenking, de succesvolle pubquiz, kerkdiensten en de gemeenteraadsvergaderingen ook diverse evenementen in de huiskamer gebracht. Alle vrijwillige medewerk(st)ers van Radio Aalsmeer deden dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: