001 - Escaperoom aglemeen
Brandweer en traumahelikopter naar ongeluk A2 gestuurd

Brandweer en traumahelikopter naar ongeluk A2 gestuurd


Geplaatst op: 29 december 2020

Voor een ongeluk op de A2 tussen Vinkeveen en Abcoude, werden de hulpdiensten dinsdagavond massaal opgeroepen. Uiteindelijk bleken de gevolgen van het ongeval mee te vallen.

Onder meer een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen nadat het ongeluk rond 19.40 uur plaatsvond. Ter plaatse bleek dat de traumahelikopter en de brandweer niet verder in actie hoefden te komen.

Ambulancepersoneel heeft zich over de inzittenden ontfermd, het is niet bekend of zij ook gewond zijn geraakt. Wat er zich precies heeft afgespeeld, is ook nog niet bekend. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk en roept getuigen op om zich te melden.

Laatst bewerkt op: 30 december 2020 13:05

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweer en traumahelikopter naar ongeluk A2 gestuurd

Voor een ongeluk op de A2 tussen Vinkeveen en Abcoude, werden de hulpdiensten dinsdagavond massaal opgeroepen. Uiteindelijk bleken de gevolgen van het ongeval mee te vallen. Onder meer een traumahelikopter en de brandweer werden opgeroepen nadat het ongeluk rond 19.40 uur plaatsvond. Ter plaatse bleek dat de traumahelikopter en de brandweer … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: