001 -Family

Prijswinnaar geniet op Corfu


Geplaatst op: 2 september 2011

Vigo Perotti ontving tijdens kerst 2010 uit handen van eigenaar Jannis Mitropoulos, namens Grieks Specialiteiten Restaurant Corfu te Mijdrecht, de hoofdprijs in de jaarlijkse loterij.

Deze hoofdprijs was niets minder dan een vakantie naar het Griekse eiland Corfu, waar Vigo met zijn broer en ouders enorm van hebben genoten.

Het prachtige groene eiland met zijn vele baaien, een fijne gezellige accommodatie, veel zon, zwemmen, snorkelen en lekker eten maakten zijn vakantie fantastisch.

Vigo heeft nu zelf kunnen zien waar Jannis is opgegroeid en natuurlijk mocht een foto bij het alom bekende kerkje aan zee niet ontbreken.

Hopelijk hebben andere gasten bij Grieks Specialiteiten Restaurant Corfu in de toekomst net zoveel geluk bij de jaarlijkse loterij.

En mocht u niet zoveel geluk hebben, dan kunt u altijd nog genieten van het heerlijke eten met Jannis als uitstekende gastheer !!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Restaurant Corfu

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Prijswinnaar geniet op Corfu

Vigo Perotti ontving tijdens kerst 2010 uit handen van eigenaar Jannis Mitropoulos, namens Grieks Specialiteiten Restaurant Corfu te Mijdrecht, de hoofdprijs in de jaarlijkse loterij. Deze hoofdprijs was niets minder dan een vakantie naar het Griekse eiland Corfu, waar Vigo met zijn broer en ouders enorm van hebben genoten. Het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: