001 - Escaperoom aglemeen
Noodverordening tijdens jaarwisseling op Westeinderplassen

Noodverordening tijdens jaarwisseling op Westeinderplassen


Geplaatst op: 30 december 2020

Buiten het landelijk afsteekverbod van vuurwerk geldt er voor de Westeinderplassen en de eilandjes in deze plassen een noodverordening. Deze duurt van donderdag 31 december 17:00 uur tot vrijdag 01 januari 07:00 uur.

Deze noodverordening houdt in dat de burgemeester heeft besloten dat er niet gevaren mag worden en ook niet op de eilanden in de Aalsmeerse wateren verbleven mag worden. Ook is het verboden om in dit gebied in bezit te zijn van vuurwerk, brandstof, alcohol en apparatuur voor het maken van versterkt geluid, of deze zaken te vervoeren.

Op overtreding van de regels in de noodverordening staan boetes of zelfs een gevangenisstraf. Deze noodverordening is na te lezen op de website van de gemeente Aalsmeer.

De politie hoopt dat de meldingen qua overlast mee zullen vallen. Maar mocht dit niet het geval zijn, dan zal de meldkamer van de poltie keuzes maken waar agenten als eerste ter plaatse gaan. Zij hebben zicht op alle meldingen en kunnen deze meldingen het beste prioriteren.


Laatst bewerkt op: 30 december 2020 16:47

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Noodverordening tijdens jaarwisseling op Westeinderplassen

Buiten het landelijk afsteekverbod van vuurwerk geldt er voor de Westeinderplassen en de eilandjes in deze plassen een noodverordening. Deze duurt van donderdag 31 december 17:00 uur tot vrijdag 01 januari 07:00 uur. Deze noodverordening houdt in dat de burgemeester heeft besloten dat er niet gevaren mag worden en ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: