001 - Escaperoom aglemeen
Politieauto bekogeld met zwaar vuurwerk in Vinkeveen

Politieauto bekogeld met zwaar vuurwerk in Vinkeveen


Geplaatst op: 31 december 2020

In Vinkeveen is woensdagavond een politieauto bekogeld met zwaar vuurwerk. De politie heeft één verdachte staande gehouden.

Agenten waren woensdagavond afgekomen op een melding van vuurwerkoverlast. Bij het Zwanenpark troffen agenten een groepen jongens aan. Toen zij de politie zagen sloegen ze op de vlucht.  Agenten doorzochten de wijk toen er uit het niets zwaar vuurwerk naar de politiewagen werd gegooid. 

Een agent zette de achtervolging te voet in en kon één van de verdachten uit de bosjes vissen. Hij werd staande gehouden en bleek in het bezit te zijn van nog meer zwaar vuurwerk. 

De politie heeft de jongen thuis gebracht waar nog een voorraad met zware knallers was opgeslagen. Het vuurwerk is in beslag genomen en de jongen wordt op en later moment verhoord. Dat laat de wijkagent op Instagram weten.

 


Laatst bewerkt op: 31 december 2020 13:29

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politieauto bekogeld met zwaar vuurwerk in Vinkeveen

In Vinkeveen is woensdagavond een politieauto bekogeld met zwaar vuurwerk. De politie heeft één verdachte staande gehouden. Agenten waren woensdagavond afgekomen op een melding van vuurwerkoverlast. Bij het Zwanenpark troffen agenten een groepen jongens aan. Toen zij de politie zagen sloegen ze op de vlucht.  Agenten doorzochten de wijk toen er uit het niets … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: