001 - Homan Zonnepanelen

Hotel Mijdrecht doet mee aan open trouwlocatie dag


Geplaatst op: 1 september 2011

Op 2 oktober 2011 openen ruim 120 trouwlocaties in Nederland hun deuren voor bruidsparen. Kastelen, restaurants, landgoederen, boten, strandpaviljoens, hotels, industriële locaties: zij heten bruidsparen van harte welkom om sfeer te proeven. Zonder afspraak, gratis en geheel vrijblijvend zijn deze locaties te bezoeken tussen 11.00u en 16.00u. Op de NTBO Open Trouwlocatie Dag vinden bruidsparen hun ultieme trouwlocatie!

Hotel Mijdrecht Marickenland doet mee aan de Open Trouwlocatie Dag...

NTBO Open Trouwlocatie Dag
De Nederlandse TrouwBranche Organisatie onderzocht de behoeftes van bruidsparen in hun zoektocht naar de gewenste trouwlocatie. Doorgaans worden trouwlocaties bekeken tijdens kantooruren en moeten bruidsparen er nogal eens vrij voor nemen. Een hoop geregel en gedoe, want de beste manier om een trouwlocatie goed te kunnen bekijken is bij daglicht en dan hebben de meeste mensen andere bezigheden. Trouwlocaties kijken op zondag bleek zodoende een uitkomst.

De Open Trouwlocatie Dag is gebaseerd op de ERA Open Huizen Route. Menig bezoeker koopt zijn woning direct tijdens of na de Open Huizen Route van ERA. Dat is wat we ook willen bewerkstelligen voor bruidsparen door een informele ontvangst waarbij al hun vragen worden beantwoord.

De meeste huwelijksaanzoeken vinden in de zomermaanden plaats met een uitschieter naar de maand augustus. 11 % van de huwelijksaanzoeken wordt in mei gedaan, 11 % volgt in zowel juni als juli en in augustus vindt 17 % van de huwelijksaanzoeken plaats. In de 4 maanden voorafgaand aan de Open Trouwlocatie Dag vinden dus 50% van de huwelijksaanzoeken plaats.

Keurmerk Trouwen
De Open Trouwlocatie Dag wordt georganiseerd door de Nederlandse TrouwBranche Organisatie en het Keurmerk Trouwen. Leveranciers met het Keurmerk Trouwen zijn onafhankelijk getoetst en houden zich aan een gedragscode. Let op locaties met het Keurmerk Trouwen.

Website
Op www.opentrouwlocatiedag.nl vindt u alle deelnemende locaties.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Hotel Mijdrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hotel Mijdrecht doet mee aan open trouwlocatie dag

Op 2 oktober 2011 openen ruim 120 trouwlocaties in Nederland hun deuren voor bruidsparen. Kastelen, restaurants, landgoederen, boten, strandpaviljoens, hotels, industriële locaties: zij heten bruidsparen van harte welkom om sfeer te proeven. Zonder afspraak, gratis en geheel vrijblijvend zijn deze locaties te bezoeken tussen 11.00u en 16.00u. Op de NTBO … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: