Drone filmt 'vuurwerkshow' Vinkeveen

Drone filmt 'vuurwerkshow' Vinkeveen


Geplaatst op: 3 januari 2021

Een drone heeft tijdens de jaarwisseling boven Vinkeveen gevlogen. De beelden die op Dumpert verschenen zijn ontvangen veel commentaar. "Idioot boven woonwijk vliegt in donker met ontploffingen om zich heen. Wat als de drone geraakt word en dan vol op je buren komt?"  Is in een reactie onder de video te lezen.

De beelden zijn al duizenden keer bekeken maar ontvangen weinig lof en ook de dronepiloot ontvangt weinig positieve comments. "Ziet er wel leuk uit maar deze piloot is duidelijk niet ervaren genoeg om dit verantwoord te doen" en "Wat kut gefilmd of is de piloot bezig met een speedrun?" Zijn reacties onder de video. 

De vuurwerkshow doet het wel goed op de videosite, maar of deze helemaal legaal was wordt in twijfel getrokken. Met alleen categorie één vuurwerk, wat als enige legaal was tijdens de jaarwisseling 20/21, lijk je deze show niet voor elkaar te krijgen. 

Legaal of niet: check de beelden zelf! 

 

 


Laatst bewerkt op: 3 januari 2021 12:28

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drone filmt 'vuurwerkshow' Vinkeveen

Een drone heeft tijdens de jaarwisseling boven Vinkeveen gevlogen. De beelden die op Dumpert verschenen zijn ontvangen veel commentaar. "Idioot boven woonwijk vliegt in donker met ontploffingen om zich heen. Wat als de drone geraakt word en dan vol op je buren komt?"  Is in een reactie onder de video te lezen. De Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: