001 - OrMontre
Youtuber crasht met sportwagen op N201

Youtuber crasht met sportwagen op N201


Geplaatst op: 3 januari 2021

Een Youtuber is zondagmiddag met zijn sportwagen gecrasht op de N201 bij Waverveen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

De sportwagen is net een kleine maand in het bezit van de Youtuber, die zichzelf ook een autojournalist noemt. "So, I've bought my next racing project car!" schreef de autovlogger eind november op zijn Instagram Account. In een YouTube video laat hij weten dat er van alles mis was met zijn bolide, een Honda S2000. 

De wagen reed vandaag op de N212 bij Wilnis. Volgens getuigen waren de inzittenden bezig met opnames. "Net na het ongeluk stapten ze met een filmcamera uit de wagen" laat een getuigen weten. De wagen draaide niet veel later de N201 bij Waverveen op. De automobilist gaf daar een dot gas toen het mis ging. De Honda S2000 klapte tegen een lichtmast en kwam op de verhoogde middenberm tot stilstand. Daar stond de wagen muurvast. 

Bij het eenzijdige ongeluk raakte niemand gewond. De sportwagen raakte flink beschadigd.


Laatst bewerkt op: 3 januari 2021 18:39

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Youtuber crasht met sportwagen op N201

Een Youtuber is zondagmiddag met zijn sportwagen gecrasht op de N201 bij Waverveen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond. De sportwagen is net een kleine maand in het bezit van de Youtuber, die zichzelf ook een autojournalist noemt. "So, I've bought my next racing project car!" schreef de autovlogger eind … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: