Winnaars KerstInn-bingo gezocht

Winnaars KerstInn-bingo gezocht


Geplaatst op: 4 januari 2021

Op eerste en tweede kerstdag was op RTV Ronde Venen viermaal een speciaal KerstInn-programma te zien, omdat er vanwege de corona-pandemie dit jaar geen reguliere KerstInn kon plaatsvinden.

Het is inmiddels traditie dat er tijdens de KerstInn een muzikale kerstbingo wordt gehouden. Dat was ook ditmaal het uitgangspunt. Tijdens de tv-uitzending kwamen er kerstliedjes voorbij die op de bingokaart aangekruist moesten worden. 

Bij een volle bingokaart waren (en zijn nog steeds) mooie prijzen te winnen, want nog niet alle winnaars hebben hun kaart ingeleverd! En dat is heel erg jammer, want de organisatie heeft vele lokale bedrijven en particulieren bereid gevonden om leuke prijzen ter beschikking te stellen. Dus: heeft u een winnende KerstInn-bingokaart? Meld u! 

Heeft u de tv-uitzendingen gemist? Op het YouTube-kanaal van RTV Ronde Venen is het KerstInn-programma alsnog terug te zien. 

Mocht u niet in staat zijn om de kaart op één van de op de bingokaart vermelde adressen (Buitenkruier 18 of Heemraadsingel 13, allebei in Mijdrecht) in te leveren, dan mag u ook bellen met tel. 06-53902920 of tel. 06-23117671 of uw gegevens mailen naar kerstinndrv@gmail.com.

Meer informatie is ook te vinden op onze Facebookpagina: www.facebook.com/kerstinndrv.


Laatst bewerkt op: 4 januari 2021 10:00

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winnaars KerstInn-bingo gezocht

Op eerste en tweede kerstdag was op RTV Ronde Venen viermaal een speciaal KerstInn-programma te zien, omdat er vanwege de corona-pandemie dit jaar geen reguliere KerstInn kon plaatsvinden. Het is inmiddels traditie dat er tijdens de KerstInn een muzikale kerstbingo wordt gehouden. Dat was ook ditmaal het uitgangspunt. Tijdens de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: