001 - OrMontre
Roy Baarse en Miranda Breur in spotlights bij Radio Aalsmeer

Roy Baarse en Miranda Breur in spotlights bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 5 januari 2021

Radio Aalsmeer is het jaar, ondanks alle coronamaatregelen waarbij er geen gasten in de studio kunnen komen, goed begonnen. De vele programmamakers gaan zich dit nieuwe jaar weer voor de volle 100% inzetten om leuke, interessante, informatieve en gezellige radioprogramma’s te maken. Ook het tv-kanaal wordt steeds meer ingezet tijdens de uitzendingen en voor lokaal nieuws, nostalgische foto’s, live beelden en nog veel meer. 


Roy Baarse op herhaling in ‘Door de Mangel’
Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow 'Door de Mangel' een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z'n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 19 januari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering.

Komende maandag 11 januari zal de 274e aflevering, die eerder is uitgezonden op 25 november 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Roy Baarse te gast. Na het plotselinge overlijden van zijn vader, nam hij het autobedrijf JC Baarse over. Daar hoefde hij eigenlijk niet over na te denken. Roy denkt dat de toekomst van de autobranche flink gaat veranderen: dealers zullen het moeilijk gaan krijgen en de individualisering van de modellen zal toenemen.


‘De top 10 van….‘ Miranda Breur
Iedere maandagavond om 20.00 uur tijdens ‘De top 10 van..’ mag een gast bepalen welke tien nummers gedraaid worden. Maandag 11 januari is dat Miranda Breur. Ze is geen onbekende van Radio Aalsmeer, want ze heeft ooit zelf dit muzikale programma mogen presenteren. Presentator Rinus van Itterzon gaat met haar in gesprek over haar muziekkeuze, maar ook over haar bedrijf Miranda Breur Tekst en Kantoor, haar hobby’s en hoe ze het roerige jaar 2020 heeft beleefd. Kortom, Miranda staat maandagavond in de spotlights op de radio. 


‘Radio Aalsmeer Politiek’ in gesprek met VVD en D66
Op 13 januari om 19.00 uur start ‘Radio Aalsmeer Politiek’ het jaar 2021 met raadsleden van VVD en D66. Niet om de tafel in de studio, maar wel via de inmiddels bekende videocall. 

Samen met programmamakers Erik Kreike en Sem van Hest wordt er teruggeblikt op een roerig laatste half jaar en is er een vooruitblik op Aalsmeer 2021.

 


Laatst bewerkt op: 5 januari 2021 10:39

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Roy Baarse en Miranda Breur in spotlights bij Radio Aalsmeer

Radio Aalsmeer is het jaar, ondanks alle coronamaatregelen waarbij er geen gasten in de studio kunnen komen, goed begonnen. De vele programmamakers gaan zich dit nieuwe jaar weer voor de volle 100% inzetten om leuke, interessante, informatieve en gezellige radioprogramma’s te maken. Ook het tv-kanaal wordt steeds meer ingezet tijdens … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: