001 -Family
Hulpdiensten vinden vermiste man in rietkraag Aalsmeer

Hulpdiensten vinden vermiste man in rietkraag Aalsmeer


Geplaatst op: 6 januari 2021

Hulpdiensten hebben de vermiste man uit Aalsmeer gevonden. Woensdagmiddag werd de man na een grote zoekactie aangetrofen in een rietkraag op de Molenpoel in Aalsmeer. 

Hulpdiensten zijn al sinds dinsdagavond bezig met een zoektocht naar een vermiste man. De politie maakte zich zorgen: "We maken ons zorgen om hem vanwege zijn mentale gesteldheid", liet een woordvoerder aan NH-Nieuws weten. Dinsdagavond werd er onder andere met een brandweerdrone gezocht, maar de man werd niet gevonden.

Woensdagochtend startte de politie opnieuw een grote zoekactie. Met onder meer een boot werden de wateren in Aalsmeer doorzocht. Woensdagmiddag werden meerdere hulpdiensten waaronder een brandweerboot en duikers opgeroepen naar de Meester Jac. Takkade in Aalsmeer. Daar vonden zij de 53-jarige man in een rietkraag. Het slachtoffer is direct overgedragen aan ambulancepersoneel.

Lees ook: Brandweerdrone helpt zoeken naar vermiste man in Aalsmeer en Kudelstaart
Laatst bewerkt op: 6 januari 2021 15:51

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Hulpdiensten vinden vermiste man in rietkraag Aalsmeer

Hulpdiensten hebben de vermiste man uit Aalsmeer gevonden. Woensdagmiddag werd de man na een grote zoekactie aangetrofen in een rietkraag op de Molenpoel in Aalsmeer.  Hulpdiensten zijn al sinds dinsdagavond bezig met een zoektocht naar een vermiste man. De politie maakte zich zorgen: "We maken ons zorgen om hem … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: