001 -Family
Brandweerdrone helpt zoeken naar vermiste man in Aalsmeer en Kudelstaart

Brandweerdrone helpt zoeken naar vermiste man in Aalsmeer en Kudelstaart


Geplaatst op: 6 januari 2021

De politie heeft dinsdagavond de hulp van de brandweer drone opgeroepen bij een grote zoekactie in Aalsmeer. Daar zochten zij in de omgeving van het Schinkelbos naar een vermiste man. De zoektocht staat onder leiding van de Amsterdamse politie, maar ook de Noord-Hollandse politie en de Koninklijke Marechaussee speuren mee.

"We maken ons zorgen om hem vanwege zijn mentale gesteldheid", zegt een woordvoerder van de Amsterdamse politie tegen NH Nieuws.  De politie heeft aanwijzingen dat de man zich in het bos of de directe omgeving van het bos bevindt. "We denken en hopen dat we hem daar kunnen vinden." "Het is een gebied met veel groen, maar we focussen niet louter op het bos, ook op de rest van Aalsmeer en Kudelstaart."

Nadat agenten het gebied al grotendeels hadden uitgekamd werd besloten om de brandweer erbij te roepen. Zij kwamen vanuit Den Haag met een speciaal droneteam naar Aalsmeer. Met een warmtebeeldcamera onder de drone is nogmaals het gebied doorzocht. De politie laat weten dat de man nog niet gevonden is.

Update: Woennsdagmiddag is de man gevonden.

Signalement

De vermiste man is 53 jaar oud, 1,90 meter lang, heeft een slank postuur en lichtgrijs, kort haar. Hij draagt een rode jas met daarop het logo van de Kudelstaartse voetbalvereniging RKDES, een blauwe spijkerbroek en zwarte werkschoenen. Verder heeft hij een tas bij zich met daarin een oranje veiligheidsvest.

burgernet_1609921065.jpg

 


Laatst bewerkt op: 6 januari 2021 16:05

Bron: Petershotnews.nl / NH-Nieuws - Foto: Brandweer Nederland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brandweerdrone helpt zoeken naar vermiste man in Aalsmeer en Kudelstaart

De politie heeft dinsdagavond de hulp van de brandweer drone opgeroepen bij een grote zoekactie in Aalsmeer. Daar zochten zij in de omgeving van het Schinkelbos naar een vermiste man. De zoektocht staat onder leiding van de Amsterdamse politie, maar ook de Noord-Hollandse politie en de Koninklijke Marechaussee speuren mee. "We maken ons zorgen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: