De Baat (2e)

Enthousiaste kinderen ontvangen eerste C1000 Groovy Gogo's in Aalsmeer


Geplaatst op: 1 september 2011

Aalsmeer - Dinsdag op woensdagnachtkregen kinderen in Aalsmeer de eerste de Groovy Gogo’s uitgereikt. Voor het eerst in de geschiedenis van C1000 kon er al ’s nachts begonnen worden met sparen. Om middernacht opende de band ‘The Breakz’ de winkel en gaven zo het startsein voor het begin van de actie.

De zenuwachtige kinderen keken vol spanning uit naar de komst van The Breakz. Vlak voor middernacht arriveerde alle bandleden in een speciale Gogo-limousine om de winkel feestelijk te openen. Alle aanwezige fans kregen de kans om met hun favoriete bandlid op de foto te gaan, terwijl de aanwezige ouders hun boodschappen deden. Natuurlijk allemaal met op de achtergrond het steeds populairder wordende nummer ‘Let’s Go’.

Ondernemer Kees-Jan Koster: “Een unieke ervaring om zo midden in de nacht de winkel te openen. En geweldig om te zien hoe de kinderen uit Aalsmeer al gretig de Gogo’s aannemen, wij zijn er klaar voor!”

Groovy Gogo’s

Vanaf 31 augustus kunnen klanten bij C1000 sparen voor de nieuwste Groovy Gogo’s. Bij elke 10 euro aan boodschappen krijgt de klant een zakje met een Gogo-character en een Gogo-sticker gratis. In totaal zijn er 60 verschillende Gogo’s. Dit zijn leden van de band zelf, maar ook de groupies en de fans van de band zijn bij elkaar te sparen. Op de website www.c1000.nl/gogos staat meer informatie over de band en stellen alle Groovy Gogo’s zichzelf voor.

Voor het derde jaar voert C1000 de succesvolle Gogo-spaaractie. Vorig jaar konden klanten speciale WK-Gogo’s sparen. De actie was een groot succes wat tot grote drukte bij de winkels leidde.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: C1000 Aalsmeer

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Enthousiaste kinderen ontvangen eerste C1000 Groovy Gogo's in Aalsmeer

Aalsmeer - Dinsdag op woensdagnachtkregen kinderen in Aalsmeer de eerste de Groovy Gogo’s uitgereikt. Voor het eerst in de geschiedenis van C1000 kon er al ’s nachts begonnen worden met sparen. Om middernacht opende de band ‘The Breakz’ de winkel en gaven zo het startsein voor het begin van de actie. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: