Huif
Slachtoffer ernstig ongeluk Nieuwersluis is 19-jarige man uit Breukelen

Slachtoffer ernstig ongeluk Nieuwersluis is 19-jarige man uit Breukelen


Geplaatst op: 7 januari 2021

Het slachtoffer wat gister zwaargewond raakte bij een eenzijdig ongeval in Nieuwersluis is een 19-jarige man uit Breukelen. Dat laat de politie donderdag weten.

Op de Rijksstraatweg tussen Nieuwersluis en Loenen aan de Vecht raakte rond 22:10 uur een auto van de weg. Het voertuig belandde in het water tegen een duiker en de brandweer moest het slachtoffer uit zijn benarde positie bevrijden. De 19-jarige jongen raakte zwaargewond en een traumahelikopter kwam medische ondersteuning geven. De Breukeler werd in kritieke toestand met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Joost Lanshage, woordvoerder van de politie Midden-Nederland, laat weten dat het onderzoek naar de toedracht in volle gang is. Hij laat weten dat er mogelijk meerdere voertuig bij zijn betrokken. De politie zoekt getuigen. Die kunnen zich melden via 0900-8844. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis.

Lees ook: Brandweer bevrijdt zwaargewonde automobilist uit te water geraakt voertuig Nieuwersluis


Laatst bewerkt op: 7 januari 2021 19:20

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Slachtoffer ernstig ongeluk Nieuwersluis is 19-jarige man uit Breukelen

Het slachtoffer wat gister zwaargewond raakte bij een eenzijdig ongeval in Nieuwersluis is een 19-jarige man uit Breukelen. Dat laat de politie donderdag weten. Op de Rijksstraatweg tussen Nieuwersluis en Loenen aan de Vecht raakte rond 22:10 uur een auto van de weg. Het voertuig belandde in het water tegen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: