Huif
Politie achtervolgt gestolen auto op A2

Politie achtervolgt gestolen auto op A2


Geplaatst op: 8 januari 2021

Agenten zaten donderdagavond een gestolen auto op de hielen. De achtervolging vond plaats op de A2 bij Vinkeveen en Abcoude. 

De politie kreeg het gestolen voertuig op de A2 tussen Utrecht en Amsterdam in het vizier.  De politie zette een achtervolging in en agenten uit De Ronde Venen zaten het voertuig op de hielen. Net voorbij Abcoude kregen zij assistentie van een aantal snelle interventievoertuigen van de Landelijke Eenheid die de wagen ter hoogte van Amsterdam-Zuidoost klemreden. De politie kon twee inzittenden uit het voertuig halen. De verdachten zijn aangehouden en zitten achter slot en grendel.

Vorige maand vond er ook een spectaculaire politie-achtervolging plaats op de A2. Die rit kwam ook langs Abcoude en Vinkeveen en eindigde bijna in België.


Laatst bewerkt op: 8 januari 2021 07:14

Bron: Petershotnews.nl - Foto via Instagram politie_derondevenen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie achtervolgt gestolen auto op A2

Agenten zaten donderdagavond een gestolen auto op de hielen. De achtervolging vond plaats op de A2 bij Vinkeveen en Abcoude.  De politie kreeg het gestolen voertuig op de A2 tussen Utrecht en Amsterdam in het vizier.  De politie zette een achtervolging in en agenten uit De Ronde Venen zaten het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: