Tarieven begraafplaats Aalsmeer dalen

Tarieven begraafplaats Aalsmeer dalen


Geplaatst op: 9 januari 2021

Om beter in de pas te lopen met tarieven van omliggende begraafplaatsen dalen de begraafplaatstarieven in 2021. Dit geldt voor zowel de kosten van het begraven in een (particulier) graf als de kosten voor het (algemeen) onderhoud. 

Wethouder Robert van Rijn: “We willen het begraven op onze mooie begraafplaats betaalbaar houden voor iedereen daarom hebben we besloten de tarieven vanaf 2021 naar beneden aan te passen. Het begraafrecht daalt met 20 procent en de kosten voor het onderhoud met 10 procent.”

Finnema beheert vanaf 1 januari 2021 aula op begraafplaats Aalsmeer

Naast het verlagen van de tarieven, draagt de gemeente met ingang van
1 januari 2021 het beheer van de aula op de begraafplaats Aalsmeer over aan uitvaartorganisatie Finnema. Vanaf deze datum is de aula op de begraafplaats te regelen via Finnema voor uitvaartplechtigheden en condoleances. Om hier een fijne plek om afscheid te nemen van te maken moderniseert Finnema de aula binnenkort. 

Nico Gouwerok, directeur Finnema: “We hebben in Aalsmeer een prachtige begraafplaats, daar hoort ook een mooie afscheidsgelegenheid bij met een warme uitstraling. Hier gaan we in investeren, zodat de aula weer voldoet aan de eisen van deze tijd.”

De gemeente blijft wel verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van de  begraafplaats. 

Meer informatie over de tarieven in 2021 kunt u vinden op: https://www.aalsmeer.nl/regelen-aanvragen/product/overlijden_begraafplaats_begraven


Laatst bewerkt op: 9 januari 2021 08:44

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Tarieven begraafplaats Aalsmeer dalen

Om beter in de pas te lopen met tarieven van omliggende begraafplaatsen dalen de begraafplaatstarieven in 2021. Dit geldt voor zowel de kosten van het begraven in een (particulier) graf als de kosten voor het (algemeen) onderhoud.  Wethouder Robert van Rijn: “We willen het begraven op onze mooie begraafplaats betaalbaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: