Huif
Gemeente Uithoorn actualiseert haar hondenbeleid

Gemeente Uithoorn actualiseert haar hondenbeleid


Geplaatst op: 9 januari 2021

Gemeente Uithoorn actualiseert haar hondenbeleid. Door de coronamaatregelen zijn bewonersavonden niet mogelijk. Wel willen wij graag de nieuwe hondenkaart met je delen.

Al eerder is er een enquête gehouden met vragen over het hondenbeleid, de voorzieningen voor honden, wensen en opmerkingen. De uitslag van de enquête is meegenomen in de uitwerking van de hondenkaart. Op deze hondenkaart ziet u de hondenlosloopgebieden, de hondenpoepbakken en de locaties waar honden niet mogen komen. En we vragen je mee te doen om je opmerkingen of aanvullingen op de kaart aan te geven. Heb je opmerkingen over de handhaving, mail dan naar gemeente@uithoorn.nl onder vermelding van hondenbeleid.

Klik hier voor de nieuwe hondenkaart.


Laatst bewerkt op: 9 januari 2021 10:31

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente Uithoorn actualiseert haar hondenbeleid

Gemeente Uithoorn actualiseert haar hondenbeleid. Door de coronamaatregelen zijn bewonersavonden niet mogelijk. Wel willen wij graag de nieuwe hondenkaart met je delen. Al eerder is er een enquête gehouden met vragen over het hondenbeleid, de voorzieningen voor honden, wensen en opmerkingen. De uitslag van de enquête is meegenomen in de uitwerking van de hondenkaart. Op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: