0001 - Skischool Aveen 2021
Laat weten wat u belangrijk vindt bij de Bibliotheek

Laat weten wat u belangrijk vindt bij de Bibliotheek


Geplaatst op: 11 januari 2021

De Bibliotheek is in ontwikkeling. Misschien heeft u het nog niet direct opgemerkt, maar van de klassieke uitleenbibliotheek groeien we steeds meer naar een brede maatschappelijk educatieve bibliotheek-organisatie. Een bibliotheek waar iedereen zich kan ontwikkelen en die mensen verbindt met kennis en informatie.

Kennis en informatie

Kennis en informatie vinden we allang niet meer alleen in boeken. De digitale wereld wordt steeds belangrijker. Onze bibliotheek speelt daarop in. Ons doel daarbij is om bij te dragen aan de ontwikkeling van onze inwoners. Naast het uitlenen van boeken, doen wij nu veel meer. Zo helpen we inwoners digitaal vaardiger te worden met onze computercursussen en -spreekuren. We wijzen mensen de weg als ze hulp nodig hebben bij het invullen van hun belastingaangifte. Ook helpen we kinderen met een leesachterstand, via school of via Taalvisite.

Bredere taak, minder inkomsten

Onze maatschappelijke taak wordt steeds breder, maar onze inkomsten worden steeds lager. Een teruglopend aantal betalende leden en bezuinigingen op de gemeentelijke subsidies maken het noodzakelijk dat wij keuzes maken. ‘Wat moeten wij de komende jaren blijven doen, en wat is minder relevant?’

Uw hulp gevraagd

Daarbij vragen we uw hulp als inwoner van de gemeente De Ronde Venen. Om te weten te komen waar iedereen in onze gemeente behoefte aan heeft bij de bibliotheek hebben wij een vragenlijst gemaakt. Met dit onderzoek hopen we meer inzicht te krijgen in wat voor u belangrijk is met betrekking tot de huidige en toekomstige dienstverlening van onze Bibliotheek.  

Wilt u ons helpen door de vragenlijst in te vullen? Het invullen kost ongeveer 10 minuten. De link naar de vragenlijst kunt u vinden op de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekavv.nl/onderzoek. Of scan de QR-code.

qrcode-behoeftepeiling-bibliotheek_1610359061.png


Laatst bewerkt op: 11 januari 2021 10:57

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Laat weten wat u belangrijk vindt bij de Bibliotheek

De Bibliotheek is in ontwikkeling. Misschien heeft u het nog niet direct opgemerkt, maar van de klassieke uitleenbibliotheek groeien we steeds meer naar een brede maatschappelijk educatieve bibliotheek-organisatie. Een bibliotheek waar iedereen zich kan ontwikkelen en die mensen verbindt met kennis en informatie. Kennis en informatie Kennis en informatie vinden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: