001 - OrMontre
Burgemeester Robbert-Jan van Duijn bij ‘Sem op Zaterdag’

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn bij ‘Sem op Zaterdag’


Geplaatst op: 12 januari 2021

Hoe is het nu met de jongste burgemeester van Nederland Robbert-Jan van Duijn? Als oud-wethouder van Aalsmeer is hij nu bijna een jaar burgemeester van Nieuwkoop en Sem van Hest gaat met hem in gesprek in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’. Zaterdagochtend 16 januari om 10.00 uur worden ook zijn muzikale voorkeuren doorgenomen. Heeft u een vraag voor Robbert-Jan? Mail dan naar sem@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar 0297 – 325858.

Thamar van den Bergen op herhaling bij ‘Door de Mangel’

Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z’n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de corona-maatregelen die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig te stoppen. U hoort wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering. Komende maandag 18 januari zal de 275e aflevering, die eerder is uitgezonden op 2 december 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Thamar van den Bergen te gast. De Kudelstaartse studeert crossmediale communicatie en werkt daarnaast in de kinderopvang en in een verzorgingstehuis. “Bij de ene baan zie je de beginfase van het leven, bij de ander zie je het eindstation naderen”, aldus de studente. Zij noemde zichzelf gezellig, betrouwbaar en leergierig.

‘Intermezzo’ met Schubert en Schumann

‘Intermezzo’, het klassieke programma van Radio Aalsmeer zal op 18 januari aandacht besteden aan 2 componisten wier achternaam wel eens tot verwarring leidt, Franz Schubert en Robert Schumann. De overgang van laat klassiek (Schubert) naar romantiek (Schumann) is in beide componisten vervat. Beider levenslopen zijn tegengesteld, bij Schubert een klassiek drama en juist bij Schumann viert romantiek hoogtij in zijn leven. Dat is muzikaal door hen beiden verwerkt in hun composities. Te beluisteren maandagavond tussen 21.00 en 23.00 uur

 


Laatst bewerkt op: 12 januari 2021 15:10

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Burgemeester Robbert-Jan van Duijn bij ‘Sem op Zaterdag’

Hoe is het nu met de jongste burgemeester van Nederland Robbert-Jan van Duijn? Als oud-wethouder van Aalsmeer is hij nu bijna een jaar burgemeester van Nieuwkoop en Sem van Hest gaat met hem in gesprek in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’. Zaterdagochtend 16 januari om 10.00 uur worden ook zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: