001 - OrMontre
Restaurant de Viersprong zet 'To share box' op de kaart

Restaurant de Viersprong zet 'To share box' op de kaart


Geplaatst op: 13 januari 2021

De lockdown zet nog even voort en dat vraagt nog meer creativiteit van de horecaondernemers. De Viersprong uit Vinkeveen bezorgt al sinds de eerste dag van de coronacrisis bij mensen thuis. Voor een lunch, high tea of diner,bij de Viersprong ben je op het juiste adres, maar sinds vandaag hebben ze nog iets nieuws. De ‘To share box' is aan de online menukaart toegevoegd.

To share box

Door de positieve reacties die het restaurant met kerst ontving over het ‘kerstmenu to share’ heeft De Viersprong besloten om dit concept dagelijks uit te gaan voeren. De box wordt koud thuis aangeleverd en gasten kunnen bij dit concept met wat simpele handelingen de restaurantwaardige gerechten zelf warm op tafel zetten. Het voorwerk is dus al gedaan!

De Viersprong biedt nu drie boxen aan: ‘The pretty normal box’, ‘The amazing box’ of ‘The extra fabulous box’. Let wel op, u dient één dag van te voren te bestellen voor de ‘to share box’, maar dat is zeker de moeite waard!

Klik hier voor het bestellen van de boxen.

De Viersprong: Dagelijks van 12.00u tot 20.00u uw lunch, high tea of diner thuisbezorgd in De Ronde Venen.
www.uiteteninvinkeveen.nl/bestel-diner

 


Laatst bewerkt op: 13 januari 2021 09:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Restaurant de Viersprong zet 'To share box' op de kaart

De lockdown zet nog even voort en dat vraagt nog meer creativiteit van de horecaondernemers. De Viersprong uit Vinkeveen bezorgt al sinds de eerste dag van de coronacrisis bij mensen thuis. Voor een lunch, high tea of diner,bij de Viersprong ben je op het juiste adres, maar sinds vandaag hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: