001 - OrMontre
Rick FM, zondag 17 januari, Uit de Kunst van 10.00 tot 11.00 uur een bloemrijke uitzending.

Rick FM, zondag 17 januari, Uit de Kunst van 10.00 tot 11.00 uur een bloemrijke uitzending.


Geplaatst op: 13 januari 2021

Rick FM heeft zondag 17 januari in het kunst en cultuurprogramma “Uit de Kunst” van 10.00 tot 11.00 uur een bloemrijke uitzending.

In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maken de presentatoren Naomi Heidinga en Bob Berkemeier een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

In de vijftiende uitzending is de presentatie in handen van Bob Berkemeier. “Uit de Kunst” met gevarieerde onderwerpen, interviews en muziek.

Programma items;

Flower Art Museum.
Naomi Heidinga praat in Uit de Kunst met Adjunct-directeur Constantijn Hoffscholte van het Flower Art Museum. Dit unieke Aalsmeerse museum maakt door de Corona maatregelen een moeilijke tijd door.

In het Flower Art Museum in Aalsmeer is een prachtige collectie affiches tentoongesteld. Die affiches vormen een schatkamer waarin het bloemrijke verleden van Nederland, de promotie van de bloemensector en de creatieve verbeelding van kunstenaars samenkomen.
https://www.flowerartmuseum.nl/

Ook heeft ze een interview met kunstenares Suus Suiker. Haar expositie “Poetry in Wax”, in het Flower Art Museum, wordt verwacht van 11 februari t/m 4 april 2021.
https://www.suussuiker.com/

Dichter van de maand.
Carel Nieber stelt de Dichter van de Maand, Peter Borghaerts, voor aan onze luisteraars. Hij deed mee aan de Dorpsdichter Uithoorn wedstrijd, woont in Uithoorn en heeft een adviesbureau voor sales en marketing.
http://www.acbbmedia.nl/339086321

Mijn Demo.
In deze maandelijkse rubriek heeft Naomi Heidinga een interview met de zangeres Anne-Lotte Paymans uit De Kwakel. Samen met David Plasmeijer vormt ze het Folk-duo “Boxin’ the Vox”. Vorig jaar zomer kwam hun tweede album “Seven White Horses” uit. Dit nummer is ook te horen in “Mijn Demo”.
https://boxinthevox.com/

Muzikaal talent uit Uithoorn en De Kwakel wordt uitgenodigd om hun demo's te sturen naar; naomi.heidinga@rickfm.nl
Wie weet ben jij dan binnenkort te horen op de radio in “Uit de Kunst” in de rubriek “Mijn Demo”.

Daarnaast ook gevarieerde muziek en de culturele agenda. De zondag begint goed met "Uit de Kunst" op Rick FM, iedere zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: 5a frequentie 174,928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rick FM, zondag 17 januari, Uit de Kunst van 10.00 tot 11.00 uur een bloemrijke uitzending.

Rick FM heeft zondag 17 januari in het kunst en cultuurprogramma “Uit de Kunst” van 10.00 tot 11.00 uur een bloemrijke uitzending. In dit programma duiken we in de wereld van kunst en cultuur. We gaan dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: