001 - OrMontre
Win shoptegoed in Aalsmeer Centrum

Win shoptegoed in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 13 januari 2021

Aalsmeer Centrum heeft veel creatieve en hardwerkende winkeliers, kappers, schoonheidsspecialisten en horecamensen. Ze doen van alles om hun zaak te redden en knokken daar hard voor. Dinsdagavond werd officieel bekend gemaakt dat ze tot zeker 9 februari hun deuren dicht moeten houden voor klanten. Dat zat er natuurlijk al aan te komen en was geen verrassing. Maar het zijn zeer zware tijden en de vrees is groot dat niet iedereen het gaat redden. Voorraden waar ze nauwelijks vanaf komen, de huur gaat gewoon door, personeel moet worden betaald en voor sommigen is er zelfs helemaal geen omzet. Ze willen doen waar ze goed in zijn, klanten adviseren en helpen. Ze missen hun klanten ook echt, zoals het praatje in de winkel, het restaurant of de salon. Jazeker, er zijn regelingen vanuit de overheid, maar helaas komt niet iedereen hiervoor in aanmerking en is het zeker niet voldoende. 

Toch laten ze hun hoofd niet hangen en bedenken ze van alles om hun producten aan de man of vrouw te brengen. Ze zijn bijna iedere dag in hun zaak aanwezig om hun klanten op afstand te helpen. Social media en websites worden hierbij op grote schaal ingezet en alle ondernemers zijn bereikbaar via de telefoon, app, mail en zelfs facetime. Ze zijn dan wel gesloten, maar toch open op een creatieve en legale manier. Het kan zelfs best grappig zijn om met je winkelier digitaal op afstand door de winkel ‘te wandelen’ voor een nieuw kledingstuk, sieraad of cadeautje. En servicegericht als ze zijn, zullen ze alles op alles zetten om je optimaal hierbij te adviseren. De meesten rijden wat af en aan om de spullen en het eten bij de klanten thuis te brengen. 

Gelukkig mogen een aantal winkels wel open blijven voor klanten, zoals de supermarkten, bakkers, slagers, drogisterijen, dierenspeciaalzaak, slijter, opticiens/audiciens, bloemisten en de tabakshop. 

Iedere dag shoptegoed winnen

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum zijn dankbaar voor die klanten die in deze tijden toch de moeite doen om lokaal te blijven kopen of eten te bestellen. Om ze te bedanken en te laten zien dat ze er nog steeds zijn voor hun klanten hebben ze weer een ludieke actie bedacht. Koop je bij één van de ondernemers die de komende tijd hun deuren nog dicht moeten houden, dan maak je dagelijks kans op een tegoedbon van € 20,- en op zaterdag kun je shoptegoed winnen van zelfs € 100,-. Je krijgt de shoptegoedbon opgestuurd en deze kun je besteden bij één van de winkels, horeca, kappers of schoonheidssalons die nu ‘gesloten’ zijn. De actie loopt van zaterdag 16 februari t/m zaterdag 6 februari. Deze bonnen zijn heel het jaar geldig, dus je kunt ze ook later verzilveren voor een fijne knipbeurt of je lunch of drankjes op het terras in de zomer.

Koop of bestel je bij één van de volgende ondernemers, dan worden je naam en telefoonnummer genoteerd, uiteraard uitsluitend als jij hier toestemming voor geeft. En wie weet word jij dan gebeld dat je een tegoedbon hebt gewonnen. De winnaars worden bepaald door de computer via naamloting.nl, gebeld en bekend gemaakt op de social media van Meer Aalsmeer. 

Deze ondernemers hebben hun deuren moeten sluiten en doen mee met de actie:

44 and More, AA Welness House, Action, Aytul Aydin Hairstyling, Bar Restaurant De Praam, Big L, Black Lining Tattoo Studio, Blokker, Boekhuis Aalsmeer, Bruna Aalsmeer, Café Bar Joppe, diEMode, Dog Star Tattoos, Eetcafé De Zwarte Ruiter, Foto De Boer, Fotowinkel Aalsmeer, Gentlemens Place, Goemans Tapijt, Golden Tailor, GSM Doc, Hema, Henrita Footwear, Hoofdzaak Kapper, Hotel Restaurant De Jonge Heertjes, Hotel Restaurant Het Wapen van Aalsmeer, Iris en Iris, Japans Restaurant Nagoya, Jill’s Boutique, Jipswinkeltje, Kapper Tom Meijer, Kapsalon Darek, Kapsalon Sendy Stingray, Kledingreparatie Aalsmeer, Kreeft en Van Wissen, Lollipopland, M&W Computer Solutions, Pasta Vino Italiaans Restaurant, Pedicurepraktijk Aalsmeer, Peperoncino, Phone House, Qnipsels, Restaurant De Halve Maen, Restaurant De Oude Veiling, Restaurant Himalaya Palace, Ristorante Il Gusto, Robel Trading, Royal Class Barbershop, Schoenmaker Van Wirdum, Shoeby, Siphra’s Studio, Sparnaaij Juweliers, Stage Music Shop, Stijl & Meer, Tabakshop Kees Boomhouwer, The Nail CEO, Total Copy Service, Trendy Hair, Trouw! Bruidsmode, Van der Schilden Lingerie, Van Haren, Van Iperen Sleutelservice, Van Uffelen, Waning Tweewielers en Wereldwinkel Aalsmeer.

Meer informatie is te vinden op www.meeraalsmeer.nl.

 Laatst bewerkt op: 13 januari 2021 15:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Win shoptegoed in Aalsmeer Centrum

Aalsmeer Centrum heeft veel creatieve en hardwerkende winkeliers, kappers, schoonheidsspecialisten en horecamensen. Ze doen van alles om hun zaak te redden en knokken daar hard voor. Dinsdagavond werd officieel bekend gemaakt dat ze tot zeker 9 februari hun deuren dicht moeten houden voor klanten. Dat zat er natuurlijk al aan … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: