Botsing op de A2 bij Nieuwer Ter Aa

Botsing op de A2 bij Nieuwer Ter Aa


Geplaatst op: 14 januari 2021

Op de A2 tussen Breukelen en Vinkeveen heeft donderdagavond een botsing plaatsgevonden. Één van de voertuigen kwam in de middenberm tot stilstand.

Het ongeluk gebeurde rond 22:40 uur ter hoogte van Nieuwer Ter Aa. De bestuurder van een Volkswagen Polo kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een bestelbus. De bestelbus kwam in de middenberm terecht en de automobilist is in de ambulance gecontroleerd op letsel. Hij kon zijn weg zelfstandig vervolgen. De Volkswagen Polo kwam er minder goed vanaf. De automobilist wist zijn wagen op de vluchtstrook te stoppen, maar het voertuig raakte dusdanig beschadigd dat hij afgesleept moest worden.

Net na het ongeluk waren verschillende rijstroken afgekruist. Op het wegdek lagen diverse brokstukken van de auto's. Rijkswaterstaat heeft de rommel opgeruimd.Laatst bewerkt op: 15 januari 2021 00:07

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Botsing op de A2 bij Nieuwer Ter Aa

Op de A2 tussen Breukelen en Vinkeveen heeft donderdagavond een botsing plaatsgevonden. Één van de voertuigen kwam in de middenberm tot stilstand. Het ongeluk gebeurde rond 22:40 uur ter hoogte van Nieuwer Ter Aa. De bestuurder van een Volkswagen Polo kwam door nog onbekende oorzaak in botsing met een bestelbus. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: