Uithoornaar overleden aan verwondingen bij brand in stacaravan Zennewijnen


Geplaatst op: 4 september 2011

Uithoorn/Zennewijnen - Bij een brand in een stacaravan op een camping in Zennewijnen is in de nacht van dinsdag op woensdag een 48-jarige inwoner van Uithoorn zwaar gewond geraakt en later aan zijn verwondingen overleden.

De brand werd rond 03.30 uur gemeld. Toen brandweer, ambulancedienst en politie ter plaatse kwamen was het slachtoffer al uit de brandende caravan. De man, die op het moment dat de brand ontstond, alleen in de caravan verbleef, liep ernstige brandwonden op en overleed later aan zijn verwondingen in het Brandwondencentrum in Beverwijk.

De caravan brandde volledig uit. Door de afdeling Forensische Opsporing wordt woensdag onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Gelderland-Zuid

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoornaar overleden aan verwondingen bij brand in stacaravan Zennewijnen

Uithoorn/Zennewijnen - Bij een brand in een stacaravan op een camping in Zennewijnen is in de nacht van dinsdag op woensdag een 48-jarige inwoner van Uithoorn zwaar gewond geraakt en later aan zijn verwondingen overleden.De brand werd rond 03.30 uur gemeld. Toen brandweer, ambulancedienst en politie ter plaatse kwamen was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: