001 - De Baat
Winter Challenge voor de turnafdeling bij KDO D.A.G.

Winter Challenge voor de turnafdeling bij KDO D.A.G.


Geplaatst op: 17 januari 2021

Tijdens de huidige lockdown mogen de kinderen helaas niet meer binnen sporten. Voor de turnleden bij KDO D.A.G. is dat natuurlijk jammer. Juf Marianne en juf Britt hebben daarom een oplossing gezocht en afgelopen zaterdag een Winter Challenge georganiseerd. De kinderen die zich hadden opgegeven kwamen in 3 groepjes naar het sportpark van KDO waar ze buiten in hun winteroutfit spelletjes konden doen. Hieronder volgt het verslag van een van de deelnemers:

Vanmorgen (16 januari jl.) heb ik meegedaan met de Winter Turn Challenge bij KDO. Ik heb toen 4 spelletjes gedaan van 15 minuten met 12 andere kinderen. Met een hockeystick ging ik slalommen en 12x scoren tussen de pionnen van het doel. Daarna ging ik op de grond in het gras ratslagen maken. Hierna ging ik over een nagemaakte sloot springen, dit waren rode lijntjes en dat lukte mij. Ik hield vervolgens een touw vast en ging slingeren van een blauw lint naar een ander lint. Als laatste ging ik een ijstoren maken. Dit deed ik met 3 andere kinderen en we gingen op elkaar klimmen, het was net een circus. Toen we klaar waren kreeg ik warme chocolademelk en dat was heel lekker. Ik vond het erg leuk vandaag en ik hoop dat we snel weer elke week in de zaal mogen sporten, tot snel! Stijn Hogerwerf (5 jaar) 

Zo te lezen was het erg leuk en na afloop kregen ze zelfs ook nog een soort diploma.

 


Laatst bewerkt op: 17 januari 2021 13:33

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winter Challenge voor de turnafdeling bij KDO D.A.G.

Tijdens de huidige lockdown mogen de kinderen helaas niet meer binnen sporten. Voor de turnleden bij KDO D.A.G. is dat natuurlijk jammer. Juf Marianne en juf Britt hebben daarom een oplossing gezocht en afgelopen zaterdag een Winter Challenge georganiseerd. De kinderen die zich hadden opgegeven kwamen in 3 groepjes naar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: