Huif
DownTown Ophelia ontvangt donatie van Paardekooper

DownTown Ophelia ontvangt donatie van Paardekooper


Geplaatst op: 18 januari 2021

Stichting DownTown Ophelia begint dit nieuwe jaar goed met het ontvangen van een mooie donatie van maar liefst €1000,-. Het personeel van Koninklijke Paardekooper Group mocht een aantal goede doelen voordragen voor een donatie waarvan er vijf werden geloot door eigenaresse Lyanne Paardekooper. Dankzij de inzending van Ivo Peters ontvangt ook DownTown Ophelia dit mooie bedrag. 

Ivo kwam met DownTown Ophelia in contact via Team Timmerman waar hij als secretaris nauw bij betrokken is. En omdat zijn nichtje Evi Downsyndroom heeft en tijdens het evenement de show mocht stelen bij de modeshow was hij enthousiast geworden over dit initiatief. “Mooi om te zien dat deze stichting mensen met een beperking in de spotlights wil zetten. Of dat nu is door de modeshow of door ze achter de kassa te laten werken, ze krijgen kansen en mogen gezien worden in onze maatschappij.”


Laatst bewerkt op: 18 januari 2021 17:13

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

DownTown Ophelia ontvangt donatie van Paardekooper

Stichting DownTown Ophelia begint dit nieuwe jaar goed met het ontvangen van een mooie donatie van maar liefst €1000,-. Het personeel van Koninklijke Paardekooper Group mocht een aantal goede doelen voordragen voor een donatie waarvan er vijf werden geloot door eigenaresse Lyanne Paardekooper. Dankzij de inzending van Ivo Peters ontvangt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: