001 - OrMontre
Muzikaal parodiëren op Radio Aalsmeer

Muzikaal parodiëren op Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 19 januari 2021

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur zijn luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten in ‘Sem op Zaterdag’. Na een week met allerlei nationale en internationale hoogte-, dan wel dieptepunten is het voor Sem reden om daar muzikaal op te gaan parodiëren. Hij besteedt aandacht aan de 75e verjaardag van Dolly Parton, de inauguratie in USA en de politieke ontwikkelingen in ons land. Dus stof genoeg voor twee lekkere muziekuurtjes met wellicht hier en daar een glimlach.

Natasja Kluinhaar op herhaling in 'Door de Mangel'

Wekelijks wordt er in de Aalsmeerse talkshow 'Door de Mangel' een Aalsmeerder of Kudelstaarter geïnterviewd. Programmamakers Mylène, Elbert en Edgar maken met z'n drieën dit wekelijkse radioprogramma. Helaas zijn zij door de recentelijke corona-maatregelen die ook gelden in de studio van Radio Aalsmeer, gedwongen de uitzendingen voorlopig tot 9 februari te stoppen. Tot die tijd hoort u wekelijks een herhaling van een eerder uitgezonden aflevering.

Komende maandag 25 januari om 19.00 uur zal de 276e aflevering, die eerder is uitgezonden op 9 december 2019, te beluisteren zijn. In die uitzending was Natasja Kluinhaar te gast. Natasja heeft samen met haar partner en voormalig dorpsdichter Marcel Harting een kunstkast beschilderd. Ondanks de ziekte van Natasja maken zij er samen het beste van.

CDA en Groen Links in 'RAP'

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP, is het politieke achtergrondprogramma bij Radio Aalsmeer. In het programma dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders. Op woensdag 27 januari gaan de programmamakers om 19.00 uur in gesprek met vertegenwoordigers van CDA en Groen Links, waarbij de lokale politieke ontwikkelingen uiteraard volop aan bod komen. Namens het CDA zullen Eppo Buskermolen en Gerard Winkels aanwezig zijn en voor Groen Links schuift Ronald Fransen aan. Uiteraard met in achtneming van de coronamaatregelen, dus via videobellen. Ook kunt u als luisteraar vragen aandragen. Bel tijdens de uitzending naar 0297-325858 en stel zelf uw vraag aan de gasten.

 


Laatst bewerkt op: 19 januari 2021 15:45

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Muzikaal parodiëren op Radio Aalsmeer

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur zijn luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten in ‘Sem op Zaterdag’. Na een week met allerlei nationale en internationale hoogte-, dan wel dieptepunten is het voor Sem reden om daar muzikaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: