001 - OrMontre
Cadeaubonnen voor woningeigenaren

Cadeaubonnen voor woningeigenaren


Geplaatst op: 19 januari 2021

Gemeente Aalsmeer wil haar inwoners helpen energie te besparen. Daarom zijn er voor woningeigenaren in Aalsmeer en Kudelstaart gratis cadeaubonnen beschikbaar voor kleine energiebesparende maatregelen. Deze cadeaubonnen kunnen, zolang de voorraad strekt, aangevraagd worden bij het Regionaal Energieloket.

Per huishouden kan één cadeaubon ter waarde van 44 euro aangevraagd worden. De bon kan vervolgens ingewisseld worden bij de webshop van het Regionaal Energieloket. Woningeigenaren kunnen hiermee bijvoorbeeld ledlampen, radiatorfolie of tochtstrips bestellen.

Wethouder Duurzaamheid Wilma Alink: “Deze actie kunnen we mogelijk maken dankzij een subsidie van het rijk. Mensen kunnen zo heel makkelijk een bijdrage leveren aan een beter milieu. En nog eens besparen op hun energierekening natuurlijk. We hebben ook een aanvraag bij het rijk gedaan om subsidie te krijgen voor inwoners met een huurwoning. Hopelijk wordt de aanvraag goedgekeurd en kunnen we later dit jaar huurders ook verder op weg helpen met het besparen van energie.”

Op=op

De afgelopen weken ziet de gemeente een sterke toename in de aanvraag van de bonnen. Woningeigenaren wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met het bestellen van hun bon, want op is op. Een cadeaubon aanvragen kan op de website van het Regionaal Energieloket: https://regionaalenergieloket.nl/aalsmeer. Klik op de groene knop “Vraag uw cadeaubon aan”.


Laatst bewerkt op: 19 januari 2021 17:23

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Cadeaubonnen voor woningeigenaren

Gemeente Aalsmeer wil haar inwoners helpen energie te besparen. Daarom zijn er voor woningeigenaren in Aalsmeer en Kudelstaart gratis cadeaubonnen beschikbaar voor kleine energiebesparende maatregelen. Deze cadeaubonnen kunnen, zolang de voorraad strekt, aangevraagd worden bij het Regionaal Energieloket. Per huishouden kan één cadeaubon ter waarde van 44 euro aangevraagd worden. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: